Mit tehetek ez ellen?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek szellemes, vagy ufo-s dolgokról videót nézni vagy olvasni. De utána nagyon sokáig( több napig) nem tudok elaludni. Csak akkor már mikor hajnalodik és világos lesz. Van olyan eset is mikor nem akar kimenni a fejemből és mindig ott motoszkál bennem a gondolat, hogy mi van ha az én szobámban is van szellem, vagy meglátogat egy ufo.
Nem most lehet hülyének nézni, meg azt mondani hogy akkor ne nézzek ilyen hülyeségeket. Már régóta nem is néztem, mégis félek este.
Mit tegyek??
2009. aug. 29. 18:28
1/6 anonim válasza:
Mikor kissebb voltam nekem is ilyen volt(Csak én attol féltem,hogy beesek az ágy alá és senki nem vesz ki onnnan és ott fogok meghalni^^Pedig nem is fértem volna be...)Na mindegy térjünk a lényegre!Hülyén hangzik,de nekem segitett:Aludjál egy macival és gondolj mindig valami szépre persze hunyd be a szemed és azután...Igy elalszol:)És ne izgulj csak gondolj arra (Ha már az ufókra gondolsz),hogy milyen vagány lehet velük találkozni,meg hogy barátságosak és egyet elvisznek repülni^^
2/6 anonim válasza:
Hát, nálam az szokott segíteni, hogy amikor félek ilyenektől, mert rám jön, akkor megnézek egy "szétb*szomaszádat" DBZ részt, vagy valami jó vígjátékot és akkor teljesen elfelejtkezek róla.
3/6 A kérdező kommentje:
rendben kipróbálok mindent =)
köszönöm
2009. aug. 29. 20:03
4/6 anonim válasza:
Próbálj meg nem rá gondolni , ha még fiatal vagy akkor ki is nőheted .
5/6 A kérdező kommentje:
még csak 16 vagyok
2009. aug. 29. 20:37
6/6 anonim válasza:
énis 16 vagyok és ugyanígy vagyok, csak szellemektől félek, mégis néha megnézek pár szellemes dolgot, de utána rögtön megbánom, mert érdekel csak aztán mindig eszembejut ha egyedül vagyok itthon vagy éjjel, én is van hogy napkeltéig fentmaradok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!