Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy aki nem...

Miért van az, hogy aki nem beteg, de elmegy orvoshoz (hogy ne kelljen iskolába vagy dolgozni menni) az a jó, az aki meg tényleg beteg annak meg nem hiszik el, hogy beteg?

Figyelt kérdés
Egyáltalán mi értelme van hazudozni az orvosnak?
2013. jan. 15. 12:11
 1/5 dirtboy ***** válasza:
79%

ilyen nincs

aki nem beteg és elmegy orvoshoz és kap papírt azt azért hiszik,fogadják el mert az orvos igazolja.

aki meg valóban beteg az meg szintén elmegy orvoshoz és annak is igazolja és elfogadja a suli vagy a munkáltatója az orvos papírját.

mi az hogy valaki beteg és nem megy el orvoshoz?

ha nem megy el akkor magára vessen és takarodjon dolgozni vagy suliba.

2013. jan. 15. 12:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt, hogy nem hiszik el, úgy értettem, hogy otthon, ismerősők.
2013. jan. 15. 12:33
 3/5 dirtboy ***** válasza:
azt szintén nem tudom,én jelenleg beteg vagyok de hallani a hangomon is meg a zsebkendő használati mennyiségen is,plusz nem pörgök meg figyelmetlen is vagyok,ha valaki tényleg ismer az észreveszi rajtad ha tényleg beteg vagy mondanod sem kell.
2013. jan. 15. 12:47
 4/5 A kérdező kommentje:

Most pl tesóm elment az orvoshoz és most őt isteniti mindenki, hogy milyen jó, hogy elment, legalább most itthon maradhat a héten...

Tegnap este azon gondolkoztak, hogy mit kéne hazudni a dokinak, erre mondtam, hogy ha nincs semmi baja, akkor úgy elég nehéz akármit is kitalálni. Erre jött a válasz reakció, hogy én is mindig úgy voltam itthon, hogy nem volt semmi bajom. Elég szarul esett. Pedig nem vagyok az a picit beteg vagyok és itthon maradok típus. (Volt már, hogy hasmenéssel, felfázással mentem suliba.)

2013. jan. 15. 12:53
 5/5 dirtboy ***** válasza:

ez orvos függő,még sulis koromban én is simán meg tehetettem volna hogy be ballagok a dolkihoz aztán meg mondom hogy írjon ki pár napra.

vannak dokik akiket nem érdekel hogy van e bajod vagy nincs,ki ír aztán kész.

azt mondod émelyegsz stb aztán persze ő is tudja hogy nincs semmi meg te is de így szokás.

2013. jan. 15. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!