Fiúk nektek csak a szőke nagymellű lányok jönnek be?
Szerencsére vannak kivételek,nem mindenkinek jönnek be a terminátor nők
Nekem inkább a természetes szépségű nők jönnek be,tehát ha már van rajtuk egy kis smink stb akkor inkább kerülöm őket,az igazi arcukat mutassák nekem,ne pedig egy szaros maszkot,suliban nem élték ki magukat farsangkor vagy mi?
Lányok, nektek csak a metroszexuális, divatmajom srácok jönnek be? Miért van ez?
Lol, de rég gondolkodtam "tiniül". :D
Nekem mindegy, milyen. Ránézek, aztán tetszik, vagy nem. Viszont a festett hajú lányokat nem szeretem.
Szerintem a kedves kérdező hölgy arra gondolt, miért van az hogy csak a külső számít a fiuknak, csak rosszul tette fel a kérdést. Nem, nem csak a külső számít, de amíg a kommunikáció nem történt meg 2 ember között, addig a külső alapján ítélek. És aki csinos az nyilván jobban felkelti az érdeklődésemet. Persze ne legyen 1 bánya rém:)
De az is előfordult már hogy a csaj nagyon ott volt, de hülye volt mint a segg:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!