Szivatnak, mert Árva Ginának hívnak (vagina) mit tegyek?
Figyelt kérdés
árVA GINA. Változtathatok nevet? A szüleim nem engedik. 15/l2013. jan. 12. 11:49
11/16 anonim válasza:
Amint nagykorú leszel változtathatsz nevet. Szüleid csak azért nem engedik mert rengeteg papírmunka új okmányok és ez nem 2 FT. Egyébként tudom hogy rossz ez így, hogy így szívatnak, röhögj te is hogy lássák nem zavar és akkor nem fognak genyózni.
Egyik osztálytársamat Csabának hívták a vezetékneve meg Pintér magyarul Pintér Csaba tehát Pics*a. Csak neki az volt a szerencséje hogy két keresztneve volt és ő a Lászlót használta mert az volt előbb, de ugye a hivatalos papíroknál meg egy tanár a 3. nevét is mondta akkor tudta meg mindenki hogy lehet ezzel szívatni.
12/16 anonim válasza:
ÁHÁHÁ ez mekkora. Jól kicsesztek veled a szüleid, hogy ilyen keresztnevet adtak, de lehet nem is gondolkodtak ezen a kis szójátékon:) Bár szerintem kamu a kérdés, a napomat feldobtad!
13/16 anonim válasza:
Gyorsan férjhez mész és felveszed a férjed nevét, ezért könyebb a nőknek. Addig meg hadd szívassanak, te is csúfold őket na és.
14/16 anonim válasza:
Ja, olyat én is hallottam, hogy valaki ELTÉ-s volt, és az etr kód a nevünk első néhány betűjéből áll össze, az övé úgy kezdődött, hogy SZARxxxx.elte. Ezt kellett minden ügyintézésnél bemondania, képzeheted :D
15/16 anonim válasza:
Nekem ilyen nő kell, akinek még a neve is erotikus. :D
16/16 anonim válasza:
amúgy nem úgy kell mondani hogy dzsina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!