Diszkalkulia teszt? Segitség
Figyelt kérdés
nagyon megkérlek titeket hogy 20 évesen mire számithatok? miket fognak kérdezni és milyen feladatokat? ha megkérhetem részletesen számoljatok be róla ha valakinek volt ilyen hasonló esete2013. jan. 9. 07:55
1/5 A kérdező kommentje:
Matematikáról lenne szó
2013. jan. 9. 07:56
2/5 anonim válasza:
Ezeknek a teszteknek, ugyanúgy, mint az intelligencia teszteknek az a lényegük, hogy ne tudd, előre hogy mire számíthatsz és ne tudj felkészülni rá! Hol csinálják neked?
3/5 A kérdező kommentje:
Nevelési tanácsadó csinálják
2013. jan. 9. 09:06
4/5 whatshername válasza:
Szia!
Kedves kérdező,azt szeretném megtudni,hogy hol csinálják a diszkalkulia tesztet?Orvosi beutaló kell esetleg?Előre is köszi a segítséget!
5/5 anonim válasza:
Szia! Én ugyan nem a kérdező vagyok, de én is csinálok ilyen vizsgálatokat. Pedagógiai Szakszolgálatnál. Be kell jelentkezni (nálunk telefonon, vagy írásban,)utána telefonon kapsz egy időpontot, a vizsgálatot kérheti a szülő vagy az iskola is. Bár ez csak akkor jár, ha nappali tagozatos, középiskolai tanuló vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!