Szerintetek első autónak 18évesen erős lesz egy 200lóerős Audi?
Figyelt kérdés
Most kapok autót féléve van jogsim de ritkábban vezetek mostanában.tetszik egy audi de szüleim nem akarják engedni mert h száguldozok majd meg túl erős.pedig nem vagyok az a nagyképű májerkedő gyerek, szal sztem tudnám kezelni. vagy szerintetek is erős lesz?2013. jan. 8. 00:48
1/3 anonim válasza:
Nagyon erős, és feleslegesen nagy.
3/3 anonim válasza:
Az első saját motorom 1000 ccm, 120 le és még élek. Igaz, nem 18 évesen vettem. Ha úgy gondolod, hogy tudod ésszel használni, vedd meg. (Ha meg agyatlan boyracer vagy, akkor egy Astrával is kinyírnád magad, úgyhogy akkor is megveheted nyugodtan az Audit. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!