Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szoktál unatkozni?

Baranyi kálmanné kérdése:

Szoktál unatkozni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 16:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Rengeteget :D és nagyon nem szeretem
2009. aug. 27. 16:22
 2/9 anonim ***** válasza:
most is. Aki unatkozik az írjon e-mailt az msn címével felveszem őket éés mikor már ketten hárman leszünk csinálunk egy csoportos beszélgetést:) mit szóltok hozzá?
2009. aug. 27. 16:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is unatkozom, mert itthon ülök a nyári szünetben, és csak szept. 14-én kezdődik a suli... :P De inkább ithon unatkozom, meg netezgetek, minthogy a suliban szenvedjek, és a tanárok szivassanak XD Bár az osztálytársak hiányoznak...
2009. aug. 27. 16:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is unatkozom, és az ok ugyanaz, mint az előző válaszolónál! :D Annyi különbséggel, hogy nem hiányoznak az osztálytársak, két okból is:

1. Elég hülye osztályom volt!

2. Most megyek középsuilba, nincsenek csak VOLT osztálytársaim és LEENDŐ osztálytársaim! :D

2009. aug. 27. 16:49
 5/9 anonim válasza:
Igen. De inkább itthon unatkoznék, mert nekünk már 1-én menni kell suliba :(
2009. aug. 27. 16:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben, viszont ha belegondolok hogy itt a suli inkább unatkoznék még itthon, mint hogy ott szenvedjek a sok barom között !
2009. aug. 27. 16:54
 7/9 anonim ***** válasza:

én meg inkább a sok barmot várom már. (barom alatt vegyesen előfurdunak tanárok, diákok) olyan röhelyesen hülyék XD egyik kimegy a táblához (matek), megbökködi a táblát és elkezdi hangosan (nem mondanám, hogy kiabálva), Te zsuzska! oszt ez miért lett négy? és bökködi a táblát. sztem ez már röhejesen hülyeség :D én várom az ilyeneket. meg a föci-kémia tanár óráit! kb. 35 perc beszélgetés (abból 15 percig cukkol vkit, 15 percig a szex a téme, 5 perc meg mondjuk a röhögés., a többi tanulás XD)

a haverokat is jó lenne látni. de elballagtak. én már tom, hogy a középsuliba, amibe szeretnék bekerülni, meg fogk ismerni pár elsőst. aki nálam egy évvel idősebbek (gyengébbek kedvéért). hogy elmondhassák milyen a suli, meg mi kell első nap, meg ilyenek :D

14/L

2009. aug. 27. 17:09
 8/9 anonim ***** válasza:
soha!:P nem is tudom miért vagyok itt
2009. aug. 27. 20:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is inkább itthon unatkozom, minthogy suli. Izgulhatok, hogy most akkor én felelek-e vagy kész van-e a házim... Amúgy általában kitalálok valamit unalom ellen. Pl.: gitározom, sütök valamilyen sütit stb.
2009. aug. 28. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!