Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Más is unatkozni szokott...

Más is unatkozni szokott reggelente?

Figyelt kérdés
Délelőtt tizenegy és egy-két óra között várom, hogy a barátnőm feljöjjön MSN-re (addig alszik, dolga van, egyebek), szóval itt vagyok a gépnél, de amíg feljön, egyszerűen nem tudok mit csinálni. Videókat nézek, zenét hallgatok, rajzolok, képeket nézek és csinálok, olvasok, néha írok is, de nem tudom lekötni magam... mondanátok valamit, hogy mivel foglaljam el magam? Egész nap ezen az oldalon is lógok, és kicsit unom most már... valami?
2010. júl. 31. 11:25
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:

Szia,velem is ez van,már halálra unom magam,de msnre meg nem akarok felmenni,senkivel nem szeretnék beszélni,szal én egész nap unatkozok és egyedül vagyok:/

És ez van minden áldott nap....bnőm fel se hívna tojik rám...én meg mindig hívogatom,h talizzunk,akk oké,de ő sose hívna,szal inkább itthon unatkozok,de nem fogom állandóan én hívogatni...Szal egész nyaram unalom:(:/

2010. júl. 31. 11:30
 2/65 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a válaszod :3 Velem nem ez a gond... mi ritkán tudunk találkozni, mert messze lakunk megyéstól. Az MSN meg erre jó... csak amíg feljön, nem tudok mit csinálni. Mit tehetnék? Semmi nem köt le igazán...
2010. júl. 31. 11:32
 3/65 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Engem se nagyon köt le semmi,ezért most neki kezdtem, egy könyv írásának,de ezt is megunomxD:/

És ilyenkor marad a bambulás...:D

Vagy unalmamban még eszek:/

Sajnos én se tudom mitévő legyél,csak leírtam,hogy nem vagy egyedül:)

2010. júl. 31. 11:35
 4/65 A kérdező kommentje:
Ismét csak köszönöm a válaszod, megnyugtat :3 Annak viszont nem örülök, hogy te is unatkozol... a könyvedet pedig ne add fel! Biztos nagyon jó sztorija van, és ha kedvet kapsz hozzá, akkor bármikor folytathatod még *bíztató mosoly* Én is szoktam írni, de csak kisebb, egyfejezetes történeteket.
2010. júl. 31. 11:38
 5/65 anonim ***** válasza:

Szóval ilyen kis novellákat írsz,nem?:)

Azok is nagyon jók:)

A könyvemet tegnap kezdtem csak el.

De erre is hamar rá unok:/Már meg van 5 oldal:D

2010. júl. 31. 11:51
 6/65 A kérdező kommentje:
Igen, novellákat. Némelyik összefügg (jobbára ugyan azokkal a szereplőkker írom őket), de amúgy külön állnak. Ügyes vagy, ha már öt oldalt írtál :3 Elmondod esetleg, hogy miről szól?
2010. júl. 31. 11:56
 7/65 anonim ***** válasza:

Persze:)

Mivel most nagy szerepeket kapott a vámpír,meg vérfarkasos sztorik,ezért én is illyes félét írok:)

Csak vérfarkassal:)

A lány egyedül él anyjával,mivel az apja meghalt.

Az anyja találkozik, egy férfival,akivel majd össze fog jönni és persze van annak a férfinak, egy fia;)

Az anyja már jó ideje együtt van a pasassal és gondolják össze költöznek és már tervezik az esküvőt is:)A lánynak iszonyatosan megtetszik majd a mostoha testvére és a srác is vonzódni fog hozzá:)Minden éjszaka a fiú átmegy a lányhoz,de csak beszélgetnek egész este. Persze, ugyan úgy járnak suliba,de mind a kettőjük máshova.

Egy idő után a lánynak kezd furcsállni,hogy a fiú a korához képest, túlságosan is fejlett és erősebb:)

Egyszer csak a fiú lebukik,de kiderül,hogy az apja is vérfarkas. Nagyon hosszú lenne leírni,de a lényeg,hogy a lányról is kiderül majd,hogy nem az akinek hiszi magát,ő egy angyal,de nem akármilyen, ő gyógyító angyal:) Mivel az édes apja angyal volt,de az anyja erről semmit nem tudott,de a lány örökölte ezt az erőt(az apja amúgy orvos volt és balesetben halt meg)A vége pedig,hogy egymásba szeretnek a lány és a farkas és a srácot véletlen baleset éri(nagyon súlyos)és a lánya a saját lelkét áldozza fel érte:)

Még sok dolog hiányzik, meg vannak amit pótolni kell,de majd kikerekedik a sztori:)

2010. júl. 31. 12:15
 8/65 A kérdező kommentje:
Huh, ez nagyon jó történet! A vége szomorú (gondolom a lány meghal), de jó. Ügyes vagy, hogy máris ennyi mindent kitaláltál hozzá :3 Írd csak, ameddig tudod, drukkolok, hogy menjen *mosolyog*
2010. júl. 31. 12:21
 9/65 anonim ***** válasza:

Köszi:)

Így nem olyan hatásos,de nagyon szépen lesz:DMár sok mindent kigondoltam:)De sztem az elejét nagyon jól kezdtem, arra büszke vagyok:D

remélem nem baj,ha bemásolom szeretném,ha mondanál véleményt:)

Boldog voltam,de nagyon.....mindig erről álmodtam,hogy lesz valaki,valaki,aki elfogad a hibáimmal együtt,de ez nekem túl szép volt,hogy igaz legyen...

Gyönyörű volt és minden tökéletes ez is már azt bizonyította,hogy ez nem lehet valóság,csak álom.

A rózsaszín cseresznye fa virágai hulltak a fákról, beborította az egész földet,olyan volt,mint ha,egy csodálatos és hatalmas szőnyeget terítettek volna elénk...igen ott volt mellettem és fogta a kezemet,de nem néztem rá egyszer sem,csak hulló szirmokat és a fákat figyeltem. Éreztem,ahogy a szellő lágyan bele fúj a hajamba és ahogyan a nap süti az arcomat és csak szívom magamba a sok D vitamint. Üdítő volt az egész,minden olyan tiszta és friss igazi hegyi levegőt éreztem a tüdőmben. Nagyon kellemes volt és igazán jól éreztem magam,ami ritkaság nálam. Ott volt a szerelmem, én és a szépséges táj,amit saját szemmel kell látni,mert leírhatatlan volt. Egyre jobban kezdte szorítani a kezemet az ismeretlen,akiért halni is képes lettem volna. Nem tudtam mi baj lehet,de a fák kezdtek elszáradni az ég beborult és elkezdett esni az eső,ekkor egy másik helyen voltam, megváltozott minden,minden mi eddig szép volt nekem. Féltem....egyre gyorsabban vettem a levegőt és a szívem ezernyi dobszólót is simán levert volna,olyan hangos volt,de egyre csak fokozódott és csak egyre jobban féltem....

2010. júl. 31. 12:26
 10/65 A kérdező kommentje:
Izgalmasnak ígérkezik... ez egy álomkép, ugye? Mert én annak éreztem. Ha így van, miről álmodik? Egyébként jó, igazán olvastam volna még a folytatástá :3 Semmi baj azért, hogy bemásoltad, szeretek olvasni. És csak egy kis észrevétel: néhány stilisztikai hibád van benne (vesszők után nincs szünet, nincs bekezdés kihagyva, de ez elhanyagolható, vesszők rossz helyen, egybe- és különírás), de egyébként hibátlan, és ezeket is meg tudod oldani egy interaktívabb szövegszerkesztővel :3 Sok sikert a továbbiakban is, és én kíváncsian várom a folytatást, ha kaphatok *mosolyog*
2010. júl. 31. 12:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!