Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Más is unatkozni szokott...

Más is unatkozni szokott reggelente?

Figyelt kérdés
Délelőtt tizenegy és egy-két óra között várom, hogy a barátnőm feljöjjön MSN-re (addig alszik, dolga van, egyebek), szóval itt vagyok a gépnél, de amíg feljön, egyszerűen nem tudok mit csinálni. Videókat nézek, zenét hallgatok, rajzolok, képeket nézek és csinálok, olvasok, néha írok is, de nem tudom lekötni magam... mondanátok valamit, hogy mivel foglaljam el magam? Egész nap ezen az oldalon is lógok, és kicsit unom most már... valami?
2010. júl. 31. 11:25
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:

Köszi a kritikát!

Tudom,hogy vesző után nincs szóköz:)

Az egybe és külön írással,sajnos mindig bajban voltam:D

Majd kijavítom és köszi még 1x:)

És igen,ez egy álom kép volt:)Ekkor már felkelt a lány:)

2010. júl. 31. 12:38
 12/65 A kérdező kommentje:
Szívesen :3 És vessző (meg minden írásjel) után kell rakni, csak úgy értettem, hogy náltad nincs O.O Na nem baj... kijavítod úgy is *mosolyog* Még egyszer mondom, sok sikert a továbbiakban. Egyébként hány éves vagy?
2010. júl. 31. 12:41
 13/65 anonim ***** válasza:

Ja és ez egy ilyen rémálom szerűség:D

Ahogy leírtam nem olyan félelmetes,de a lány még is fél valamitől.

Gondolom veled is volt olyan,hogy álmodban semmi különös nem volt,de valamiért még is féltél...Ha veled nem is,de velem már volt:)

2010. júl. 31. 12:42
 14/65 anonim ***** válasza:

Köszönöm:)

Még csak 15 vagyok:)

Már jó ideje próbálkozok írással.

Vannak verseim is:)

2010. júl. 31. 12:43
 15/65 A kérdező kommentje:
Értem... igen, velem is volt már. Fiatal vagy még, de én még fiatalabb (13). Verseket régebben írtam, nagyon sokat, de most már nem... inkább novellákat, amikor csak eszembe jut valami, leírom. :3
2010. júl. 31. 12:46
 16/65 anonim ***** válasza:

Wáó eskü az írásodból azt hittem,vagy kb. 18 :D

Na ilyet:D13...érdekes helyzet:D

2010. júl. 31. 12:49
 17/65 anonim ***** válasza:

Jaj és mutatnál legalább 1 verset?^^:$

Biztos,hogy nagyon jókat írsz,mivel a korodhoz képest-ahogy az írásodból kiveszem-elég érett vagy:)

2010. júl. 31. 12:50
 18/65 A kérdező kommentje:
Köszönöm :3 Sokan néznek 16-22 közöttinek az írásom meg a beszédstílusom alapján *sóhajt* Nem tudom, hogy ez jó vagy rossz-e, de azért örülök, hogy nem hasonlítanak a korosztályom átlag ostoba rétegéhez. És igen, érdekes helyzet... ne haragudj, hogy kioktattalak O.O
2010. júl. 31. 12:51
 19/65 A kérdező kommentje:
Verset keresek, várj
2010. júl. 31. 12:51
 20/65 anonim ***** válasza:
Mi?Dehogy haragszok,sőt!:)Ha 13 éves is vagy,elég sokat tudsz:)és egy NORMÁLIS 13 éves,aki nem a plázában játssza magát!Bár több ilyen érett és normális tinédzser lenne...
2010. júl. 31. 12:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!