Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudtok olyan szótárt vagy...

Tudtok olyan szótárt vagy programot, hogy az összes nyelv benne van és akkor ha be irsz oda valamit akkor leirja, hogy hogyan kell kiejteni valaki? szeretnék meg tanulni angolul azért kell nekem egy link.

Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 22:03
 1/1 anonim válasza:
google fordító a barátod, de ha jól meg akarsz tanulni angolul akkor járj tanárhoz vagy tanfolyamra :) ha nem akarod ezeket igénybe venni akkor nekem anno azt javasolták mikor csiszolni akartam az angol tudásom, hogy a kedvenc sorozataimat vagy filmjeimet amiket láttam magyarul nézzem meg felirattal vagy anélkül angolul is :) ha tudod, hogy miről szól és emlékezni fogsz, hogy ekkor és ekkor magyarul mit mondott hamar rád ragad :) tapasztalat :)
2013. jan. 5. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!