Hisztek a szellemekben, vagy a halottakkal való beszélgetésekben, az EVP-ről hallottatok már (halottak hangját rögzítik)?
Az emberi agy mindig keres, és mintákat próbál beilleszteni az adott képekbe, hangokba. Mint ahogy a szept.11-i képekben lehet látni a gonosz ábrázatát (én is látom), úgy a fehérzajból is ki lehet hallani különböző hangokat - amelyek nem feltétlenül vannak ott.
Ez a képesség igen hasznos, ha pl. egy rosszul látszó oroszlánt kellene felismerni a szavanna füvében, vagy a lépésének hangját meghallni a sok egyéb zaj között - de idegesítő akkor, ha látszólag értelmes emberek keresnek (és találnak) ilyen mintákat ott, ahol NINCS.
Tegnapi 17:56-os vagyok. Ez kb olyan , hogy a bűvésznek is hiszel, aki kettévágja a jó csajt egy dobozban? Azt még látod is, mégis tudod, hogy kamu. Vagy te talán elhiszed? Ha igen akkor sajnállak... ha nem akkor is! Ja és persze bizonyítsd be:-)
Amúgy a válasz a kérdésedre: nem hiszek,EVP-t még csak filmben láttam/hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!