Valaki t. udja Minecraft túlélő módban a bányászati sorrendet?
Figyelt kérdés
kőcsákánnyal bányásztam vasércet, kiégettem aztán vascsákánnyal bányásztam aranyat és vöröskövet. És van egy kő ami szürke és sűrűn van rajta fekete folt. azt mivel bányásszam?2013. jan. 2. 17:24
1/5 A kérdező kommentje:
És nem a szén re gondolok!
2013. jan. 2. 17:42
2/5 anonim válasza:
Tanács arany csákányt sose csinálj mert még a vasat se lehet vele kibányászni.Amúgy te a bedrockra vagy az obsidianra gondolsz? arra adologra ami akkor keletkezik ha a láva tetejére vizet öntessz vagy arra ami nagyon mélyen van és szürkés fekete mert az nem lehet kibányászni ugyanis aza világ alja
3/5 anonim válasza:
Ha olyat találtál ami a víz és láva alatt van az az obszidián. ha vizet öntesz a lávára akkor az obszidián lesz és csak gyémánt csákánnyal tudsz kibányászni 15másodperc alatt szedsz ki egyet. A gyémántot pedig csak vascsákánnyal tudsz kiszedni. Ha olyanra gondolsz ami a pálya legalján van ilyen fekete szürke azt max. kreatív módban tudod kiütni. mert ha azt eltünteted (kreatív módba,mert a túlélőbe nem lehet) akkor leesel a nagy semmibe.
- Ha hasznos volt a válasz, kérlek nyomj egy "zöldet" - köszi :)
4/5 anonim válasza:
Obiszidián is lehet de,ha nagyon de,nagyon mélyen találtad meg akkor az a legalsó kö a bedrock(alapkő)!Itt van rola a információ: [link]
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,már rájöttem hogy az a kő az "alapkő".Túlélő módban nem lehet de kreatívban ki lehet ütni.Egyébként már mindennel próbáltam-a kőcsákánytól a gyémánt csákányig-kibányászni. xD
2013. jan. 10. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!