Szerintetek lesz Alkonyat 6. rész?
Figyelt kérdés
Mármint alkonyat, újhold, napfogyatkozás, hajnalhasadás 1-2 rész után lesz-e másik rész??2013. jan. 1. 21:37
1/15 anonim válasza:
A részek a könyvekből készültek, az utolsó felezték meg, hogy legyen plusz bevétel a hype miatt.
Nincs mit folytatni, elfogytak a könyvek.
2/15 A kérdező kommentje:
De én azt olvastam hogy akarják folytatni! És az lenne benne hogy a Renesmee felnőtt kora lenne
2013. jan. 1. 21:47
3/15 anonim válasza:
szerintem lesz 6. része mert ha meg született Renesmee csak kell folytatódnia
4/15 Segitsetek! válasza:
Remélem, mert azt se mutatták,hogy találkozik-e bella az anyukájával vagy hogy renesmee felnőttként nagyon remélem
5/15 AlkonyatGirl ^^ válasza:
Én biztosra veszem, hogy lesz mivel könyvben VAN ALKONYAT 6. rész, és amiért akarják folytatni, én biztosra veszem. Szerintem lesz alkonyat 6. rész, ÖRÜLHETNEK A Twilighterek, köztük én is nagyon örülök :DDDDDDD
6/15 anonim válasza:
Nem lenne a Renesmee-nek felnőtt kora mert az 5-ben már halhatatlanná tették. Szóval ő "örökre" a filmben olyan kicsi marad.
7/15 bereckimónyi válasza:
Renesmee nem marad örökre a filmben olyan kicsit, mint a 4 végén volt. A másik ,,félvér" vámpír sem maradt kicsi. A születése után 7 évvel fejlődik ki teljesen. Abban a korban megáll a fejlődése. Testileg 17-18 éves lesz!! Ezt a filmben is elmondja a félvér!
8/15 szilagyika válasza:
Valaki aszt mondja hogy 2015-be lesz a mozikba de mégse lett.Valaki aszt mondja 2016 augusztus 10-15.Majd meglátjuk.Csak egy picit sokat kell várni :(
9/15 anonim válasza:
Most 2017 van és én nem tudok 6.részről :(
10/15 anonim válasza:
Most meg már 2019 van, és még mindig nincs hír róla, hogy lenne 6. rész! Persze az, hogy "elfogytak a könyvek" nem indok, mert például "A kukorica gyermekei"-ből is 7 rész készült, pedig Stephen King regénye alapján csak trilógia lett volna, a többi 4 rész a rendező saját ötletéből készült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!