Naplóírás blogszerűen füzetbe?
Szeretnék naplót írni, amolyan blogszerűen, füzetbe. Blogot semmiképp, amúgy sem vagyok nagyon híve a számítógépes naplóírásnak.
Hogy lehetne kivitelezni füzetbe a blogszerű naplóírást? Mármint pl. a blogba menüket lehet létrehozni, amibe pl. bemutatjuk magunkat. Vagy lehet csinálni Tennivalók menürészt, oda le lehet írni hogy milyen események várnak ránk, stb. Tehát ilyeneket pl. hogy tudnék megoldani füzetbe?
Ezen kívül természetesen ugyanúgy írnám a naplóm, csak ilyen kis extrákat is csinálnék bele.
Köszönöm szépen, ilyesmire gondoltam! :) Ment a zöld kéz! :)
Még jöhetnek válaszok!
Szia!
Egyetértek veled, hogy nem a világhálón szeretnél úgymond "kitárulkozni" . Ez egy nagyon rossz dolog, de sajnos a mai fiatalság kb. 67%-a netes blogot vezet amire minden, szószerint mindent kiír, így megkönnyítve a pedofília nehéz munkáit.. A twitteről már ne is beszéljünk..
Hajrá, vegyél egy füzetet és írd ki magad bátran! És én is azt a füzetet javaslom, mint az előző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!