Hogy érjem el azt hogy én nem vagyok nagy képű vagy hát már legalább is nem vagyok?
Erkölcsi tartás is nagyképűség, azaz sokminden.
Ha még írnál, akkor jobban megértenénk.
Osztályban átlagban mindig rászálnak valakire. Jelen esetben téged. Ne havarjon, hanem vett tudomásul, hiszen változtatni ezen már nemigen lehet. Vállald fel magadat, de a te értékrended szerint, nem az ővékével.
Ha látják, hogy úgy próbálsz viselkedni amilyen nem vagy az csak ront a helyzeteden. Életben sok jelzőt ráakasztanak az emberekre, nem kell komolyan venni. Ha nem fogadtak be akkor sem fognak, ha a kedvükre teszel.
Szerintem inkább az a baj, hogy látják rajtad hogy bánt amit mondanak, kikezdhető vagy, ezért mégjobban piszkálnak már azzal is ami nem igaz, csak nevetnek rajtad, hogy felveszed a dolgokat. Ameddig ezen bánkotsz addig nem változik a helyzet. Ez olyan mint akire azt mondják gyökér, ha nem veszed fel akkor abbahadják, ha felveszed akkor meg le sem szálnak rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!