Mi van velem? Mással is van igy?
Lehet hülyeség, de engem zavar...
Szóval:
Nehezemre esik beszélni az ételekről. Rosszul érzem tőle magam. Utálom ha megkérdezik hogy mit ettem ebédre. Nem tudok ilyenekről beszélni. Meg nem szeretek nyilvános helyen enni. Nem birom elviselni ha valaki néz miközben eszem. A barátom előtt se birok enni :S Ennek van köze ahhoz hogy voltak étkezési zavaraim?
Bunkókra nem vagyok kiváncsi.
17/l.
mióta vagy a barátoddal?
hát énis gyűlölöm ha valaki néz mikor eszek.
és eleinte énse mertem a barátom előtt enni
2hete...
de már több mint 1 éve ismerjük egymást.
háát:S nemtudom akkor.
lehet hogy attól, mert most megakarsz neki felelni és ezért nemtudom
én eleinte nyelni se mertem
én csak nem merek mások előtt enni, de itthon igen
amikor új suliba kerültem nem nagyon ettem az iskolában, mert féltem hogy néznek közben, de most már úgy intézem, hogy ne legyenek sokan miközben eszem pl: ebédlő (oda úgy is csak azok ülnek akik utálnak a folyosón vagy az udvaron lenni és általában kevesen vannak kivéve amikor ebédszünet van) vagy az udvar egyik része
Énvelem is hasonló probléma van, csak nem az evéssel, hanem a munkával kapcsolatban.
Miközben dolgozom, és jönnek a koreaiak, vagy a supervizorok, és néznek minket, nem tudom úgy csinálni a munkát. Értitek? Látom, érzem hogy ott vannak és néznek, és akkor valahogy belezavarodok, vagy nem tudom, de a kelleténél is ügyetlenebb vagyok.
Pedig ha néznek minket, kellene ügyesebben csináljam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!