A Motto to love ru, nevu ecchi animenek a to love ru darkness a masodik evadja? Mert nem onan folytatja a tortenet ahonan abahagyta, es ezek nem az OVA-k mert azok kulomboznek
Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 20:44
1/6 A kérdező kommentje:
marmint ha jol tudom a motto to love ru masodik evadja a to love ru-nak vagyis a to love ru darkness az a 3 evad??
2012. dec. 30. 21:24
2/6 anonim válasza:
Igen, így jöttek ki sorba:
1. évad - To Love-Ru
- To Love-Ru OVA
2. évad - Motto To Love-Ru: Trouble
3. évad - To Love-Ru: Trouble - Darkness OVA
- To Love-Ru: Trouble - Darkness
3/6 anonim válasza:
A Darkness a 3.évad , a Motto a 2.
4/6 A kérdező kommentje:
koszonom
2013. jan. 1. 09:22
5/6 A kérdező kommentje:
amugy csak nekem furcsa az hogy Lala mellei kisebbek es a Darkness-ben a melleket kicenzurazzak, mert az elso evadban ezt nem csinaltak ?
2013. jan. 1. 09:32
6/6 anonim válasza:
Vlaszeg elsőben is csinálták a tv verzióban , én pont azért várom meg a BD-t mert az cenzúra mentes lesz , így cenzúrával szar nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!