Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok mondani ecchi&fantasy...

Tudnátok mondani ecchi&fantasy animéket?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni? Animéket keresek, abból is az ilyen ecchi és fantasy keveréket. Nem olyanra gondolok, hogy ilyen alap iskolába járásos romantikus vesszünk össze, béküljünk ki anime.(Biztosan erre is van egy japán szakszó, de azt én nem ismerem! :D)Hanem én olyanra gondolok, hogy a fő hős például egy fiú, akinek olyan titkos ereje van amiről még saját maga sem tud,(de ha tud az sem lényeg) és a történet folyamán megismerkedik pár lánnyal akik beleszeretnek az ereje miatt. Amiket eddig láttam, és nagyjából ilyenekre gondolok : Highschool DxD, Hagure Yuusha no Estetica, Angel Beats, Dakara Boku wa H ga Dekinai, Maken-Ki. Ezekhez hasonló animéket keresek! :D Tudom eléggé kusza a dolog, de ezeket hívom én epic animéknek, mégpedig azért mert tetszik benne az, hogy a csávó például egy harcba keveredik amit nagyon csúnyán megnyer a titkos ereje miatt, és a többi szereplő meg csak csodálkozik. :D Előre is nagyon szépen köszönöm a normális kommenteket! :)

2012. dec. 22. 01:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem vagyok nagy anime/hentai/ecchi szakértő,és nem is láttam azokat,amiket felsoroltál,de ezekben van "különleges ereje" a férfinak:

Bible black

Beat angel escalayer

2012. dec. 22. 12:09
 2/12 anonim ***** válasza:
To Love-ru? sokat hallottam róla, azt mondják jó ecchi, én nem láttam, lány vagyok :p
2012. dec. 22. 13:34
 3/12 anonim ***** válasza:

Kore wa Zombie Desu ka?

Campione

Ichiban Ushiro no Daimaou

Sora no Otoshimono

Itsuka Tenma no Kuro Usagi

Sekirei

Zero no Tsukaima

Hidan no Aria

Rosario + Vampire

Chrno Crusade

Freezing

2012. dec. 22. 13:57
 4/12 A kérdező kommentje:
őőőő félre értés ne essen, én egyáltalán nem hentai-t keresek, hanem ecchi-t. Köszönöm a válaszokat!
2012. dec. 22. 20:52
 5/12 anonim ***** válasza:
2012. dec. 22. 21:02
 6/12 anonim ***** válasza:
Én csak echit írtam , hajrá.
2012. dec. 22. 21:55
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem, ezt az első kommentelőnek írtam, mert utána néztem a Beat angel escalayer-nek ami igencsak hentai. Szóval nekem hentai-t ne írjatok mert egyáltalán nem érdekel, de azért köszönöm a fáradságot.
2012. dec. 22. 23:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Rendben,mondtam,nem vagyok nagy szakértő,csak ezeket ismertem valahonnét :)
2012. dec. 23. 11:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Amúgy itt tudsz keresgetni , bejelöltem az Ecchi és Fantasy -t Pontozás szerint :

[link]

2012. dec. 23. 12:43
 10/12 A kérdező kommentje:
Nahát ez nagy segítség, köszönöm szépen!! :D
2012. dec. 24. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!