Csala varázs teát mért nem lehet használni terhesség alatt?
"...Mennyiben változott a megítélése a fogyasztótea megjelenése óta?
(Csala Zsuzsa:) Sokan utálnak miatta. Jellemző a mai világra, hogy abban a pillanatban, mikor én - és nem a Kovács vagy a Vazelin Janka - jelenek meg azzal, hogy fogytam, mindenkit érdekelni kezd a dolog. Miután engem kövéren ismernek már jó pár évtizede, de lefogytam, ez érdekes lett. Rögtön az jött, hogy mi a tea neve. Pedig nem is a teától fogytam le. Fél évig ittam, aztán abbahagytam. Immunizálni kell, ezt megtanultam. Ha elmegyek fellépni bárhova, nagy tömeg vár a bejáratnál, hogy mondjam meg a tea nevét. Külföldről is emiatt hívnak, sokszor éjjel. Itt minden a pénzről szól. A raktárban megporosodott régi teákat is ezen a címen adják el. Tudom, hogy konkrétan hányan kerestek százmilliót rajta. Volt olyan is, aki a gyártótól tízezer dobozt rendelt egy hétre. Annyira tudok mindent, hogy lehet, hogy perre viszem. Visszaéltek a nevemmel. Egyáltalán, hogy merik szájukra venni, kiírni áruházakba, hogy megjött a Csala Zsuzsa-tea. Aztán az is világos, hogy sok a hamisítvány, amikben fű vagy petrezselyem van. Nem is fogy tőle az illető. Olyankor jönnek a szemrehányások, én meg szélhámos vagyok, pedig soha nem ártottam senkinek. Szóval felháborító..."
( [link] )
Ezek alapján nemhogy kismamának, de senkinek sem ajánlanám, azt sem tudható, mi is van benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!