Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ajánlotok nekem jó ötletet a...

Ajánlotok nekem jó ötletet a tankönyvek becsomagolásához?

Figyelt kérdés

nekem vmi egyedi kéne...nem az h veszek egy mintás csomagolópapírt meg fóliát. hanem egy egyedi csomagolás kéne

:D előre is köszönöm^^

2009. aug. 25. 12:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nekem anno sima fehér tapétába volt becsomagolva. (baromi tartós, letépni alig lehetett) aztán fogtam a színes filctollakat...
2009. aug. 25. 13:05
 12/14 A kérdező kommentje:

az összes választ nagyon köszönöm...biztos h felfogom ezeket az ötleteket használni:)

De jöhetnek még ötletek xD(L)

2009. aug. 25. 13:07
 13/14 anonim ***** válasza:
a tapétás is jóó ötlet nagyon.:) esetleg valamire ragaszthatnál kis képeket és azzal bevonnia könyvet. szóval te csinálsz könyvborítot, nem a boltba veszed
2009. aug. 25. 14:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Vagy ha vannak fölösleges bélyegek otthon, azokkal is be lehet borítani pár könyvet. Esetleg gyufacímkékkel. Lehet, hogy hülyeség, de most ez jutott eszembe :D De pl. száríthatsz virágokat, amiket rárakhatsz a könyvekre aztán folpackkal ráerősítheted, hogy ne csúszkáljanak.. vagy ha van olyan cd-d,vagy floppyd ami már nem kell, esetleg sérült... Na jó, abbahagyom, ez már tényleg elég elvetemült :)
2009. aug. 25. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!