Miért nem aludhattam ott anyukámmal a kórházba?
Figyelt kérdés
Anyukámat ma megműtötték a kórházban,most még fáj a sebe,ezért nem tud felkelni,és kimenni a mosdóba.A nővérek pedig nem figyelnek oda rá,mi ágytálaztuk,itattuk ma,mert enni nem ehetett.Az ágytól messze van a kis szekrény,ami pohár,üdítő,zsebkendő volt,és amikre szükség lett volna.Megkérdeztem az ügyeletes orvost,hogy ott aludhatok-e édesanyámmal,de azt mondta hogy nem,mert neki is tartania kell a rendet.Én nem akartam volna befeküdni mellé az ágyba,de legalább ott lenni mellette,egy széken és segíteni amire szüksége lett volna.Vajon miért nem engedte meg az orvos?2012. dec. 28. 20:13
1/1 anonim válasza:
Szia. En ugyan külföldön dolgozok, de itt is kb hasonló a rend a kórházakban. Nem maradhatnak családtagok, látogatók éjszakára, csak kivételes esetekben. Az anyud esete nem számít annak, es a novereknek, ápolóknak kellett volna, kellene ellátni minazon dolgokat amit te csináltál.
Sajnos Magyarországon nagyon rossz a munkamoral a nővérek körében, és mindezek mellett egy felsőbbrendű fajnak érzik magukat. ( tisztelet a kivételnek persze)
A másik probléma pedig az hogy sokan a betegek közül is ezt gondolják és nem mernek szólni dolgokért, amit valahol meg is értek hiszen akkor még jobban -bocsánat nem tudom máshogy írni - szivatnák. :(
Sajnos ez a helyzet a magyar kórházakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!