Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen keresztnevet adnátok?

Milyen keresztnevet adnátok?

Figyelt kérdés
...A kisfiatoknak, ha a vezetékneve Faragó ?

2012. dec. 28. 18:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Áron
2012. dec. 28. 21:26
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem. Kösz, de valami olyan kéne, ami erősséget hordoz magában. Dicsőséget, ...stb., nem kell feltétlen magyar név, csak erős legyen. Mint például hadvezérek nevei. Achilleus, ilyesmi. Ilyeneket kérnék, ha lehet. Olyan név kell, ami jelent is valamit, nemcsak megkülönböztet. Várom az ötleteket ! Magyar is lehet, de erős legyen, erősséget sejtessen mindenképp.
2012. dec. 28. 22:43
 3/12 anonim ***** válasza:
már mástól is hallottam hogy a vezetéknévhez vállaszt keresztnevet. nem értem miért? fiamnak a Hunor nevet adnám.
2012. dec. 29. 11:54
 4/12 A kérdező kommentje:
Én sem értem, a párom gondolja úgy, hogy ahhoz kell illenie.
2012. dec. 29. 11:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Fredrik, Prímusz, Szilárd, Belizár, Álmos, Ottó, Felicián, Flórián, Armando, Ricardo, Marco, Attila, Rambo, Ramón...
2012. dec. 29. 12:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Jakab keresztnévvel akár a Gólya becenevet is kaphatná. (nézzük el a j/ly hangzót egynek.) FaraGÓJAkab
2012. dec. 30. 00:10
 7/12 A kérdező kommentje:
Az szörnyü lenne, fejbe lőném magam. De azért kösz az igyekezetet. Még várok ötleteket.
2012. dec. 30. 08:24
 8/12 A kérdező kommentje:
Mindenki zöldet kap, aki válaszol nekem amúgy. Esetleg valami extrémebb neveket is várok, akkor például ne vegyük figyelembe a Faragót, .... CSAK férfineveket. Semiképp se lehet gyakori név, különleges kell !!
2012. dec. 30. 08:30
 9/12 A kérdező kommentje:
Már vannak ötleteim....
2012. dec. 30. 08:53
 10/12 anonim ***** válasza:
Ottokár, Agamemnon, Prométheusz, Zeusz, Kleón, Thor, Torda, Torontál, Simon, Baltazár, Konrád, Ciprián, Dante, Hunor, Szulejmán, Leonidász, Napóleon, Nesztor, Omár, Periklész, Piusz, Titusz, Ulrik, Ulászló, Zoárd
2012. dec. 31. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!