Regényírás? Többi lent!
Írtok regényt? Ha igen, milyen témában, milyen műfajban? Hogy kezdtétek el? Megrajzoljátok előre a karaktereket, helyszíneket? Esetleg terveztek borítót hozzá?
Füzetbe vagy gépen írjátok?
Én most tervezem hogy elkezdek írni, a fejemben már összeállt egy kép.
Várom a válaszokat, ötleteket esetleg regényírással kapcsolatban! :) Puszi nektek!
igen, én írok:) már nagyon sok ideje írok kisebb nagyobb regényeket. Rendszerint géppel. De ha rám jön az ihlet és nem vagyok gépközelben, tollat ragadok:)
inkább romantikus-fantasy regényeket írok. Először általában mindig a karakterek jellemét találom ki..majd jöhet a fő bonyodalom ami az egész regényt táplálja. Majd pedig ha kedvem van hozzá időközben elkészítem a borítót és miközben írok több más bonyodalom is eszembe jut ami még-jobbá teheti az irományomat. Igaz Most elég nagy gondban vagyok mert valami teljesen újat szeretnék alkotni ami nem közhelyes... s mivel vonzódom a vámpíros történeteket... ami manapság már elég eltúlzott és felkapott... magyarul mindenhonnan ők folynak :_DD :( elég nehéz dolgom van.
Esetleg írhatnál nekem h mivel kapcsolatban írsz, nagyon érdekelne !!! :) priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!