Pasik, nektek bejön ez a méret? 40/90 B
Én sem voltam soha tisztában ezekkel, de sikerült találnom egy hasznos oldalt. (Igaz egy másikat is, de annak elfelejtettem a címét)
A kínai melltartóknál tényleg csak a próba segít, már ha van rá lehetőség. Én jártam már úgy, hogy a földrész nevű centerben vettem egy 75/B-s melltartót. És itthon derült ki, hogy a 75 az ok, de a kosárba abba 3x beleférek.
De igazából szerintem minden melltartót fel kellene próbálni mielőtt megveszi az ember, mert sok az össze-vissza számozás.
Nekem volt olyan cicifixem, ami B-s volt és nagy volt rám valamint, ami szintén B-s és jó. Jelenleg van olyan is, ami C-s és olyan, mintha rám öntötték volna. (mondjuk ettől még lapos vagyok) És volt A-s is, amiben tök hülyén éreztem magam, egyszerűen nem is ért körbe, pedig a fenti link szerint A-t kellene hordanom.
Amúgy, bocs, hogy nem vagyok pali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!