Fiúk, nektek bejön az a rocker csaj típusú lány?
Nekem sokkal jobban tetszik mint az elkényeztetett anyuci vagy apuci kislánya.
Amúgy leírhatnád kicsit konkrétabban mennyire gondoltál rocker kinézetre. Úgy többet tudnék mondani.(első voltam)
Nekem pont ez az esetem :)
Még akár egy kisebb piercing is belefér, esetleg egy bakancs. Kicsit jobban elengedheted magad amikor kihúzod a szemed. A kalap az felejtős. :D Viszont az extrém frizura meg hajszín nekem, személy szerint nem tetszik.
Csak a rocker pasikkal vigyázz mert azok nagyon állatok tudnak lenni, bár a többi is :)
Amúgy ne úgy öltözködj, ahogy mások szeretnék hanem úgy ahogy neked tetszik :) Ettől leszel egyedi és a fiúk szeretik az egyedi csajokat.
(még mindig első)
Én is hasonló cuccokat hordok és általában próbálnak követni de hiába mondom másoknak hogy legyen saját stílusuk izlésük nem értik meg én nem a divet/ stílus hanem én alapból rockot hallgatok és innen jött a stílus :D
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!