Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem tudok aludni. Miért van...

Nem tudok aludni. Miért van ez? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Eddig jó alvó voltam, viszont az utóbbi időben ez megváltozott. Eleinte csak kevesebbet aludtam, semmi bajom nem volt. De már hónapok óta nem alszok rendesen. Este 2-3 órát alszok... napközbe meg ilyen 10 percekre lecsukom a szemem. Nem is vagyok igazán fáradt. Amióta nem alszom többet is eszek. Ez összefügghet vagy amúgy is többet ennék?!

Sokszor azért nem alszok mert félek. Félek attól, hogy belefulladok a saját hányásomba... Nem a haláltól félek, de így nem akarok...

Enyhe depressziós tüneteim is vannak, vagy nem. Nem tudom, hogy mi lehet. Minden este sírok, pedig nem az a típus vagyok. Sokszor ok nélkül is... és ezért nem alszok. Megszakítottam í kapcsolatomat a külvilággal. Emberekkel csak itt beszélek... Néha már élni sincs kedvem! Úgysincs senkim, és nem is kell! Már úgyis mindegy... Szörnyen érzem magam és ezt senkinek sem mondhatom el... Úgyhogy ide írtam, bocsi a nyavalygásért!

Mindig én voltam a társaságba a vidám jófej. A "lelki szemetes". Most meg egy senki vagyok... De nem is baj legalább nem okozok senkinek sem fájdalmat!

Sajnálom!!!

2012. dec. 26. 21:43
 1/4 lexipadre ***** válasza:
Szerintem nagyon is depressziós vagy!Nehéz bármit is irni,a panaszaidra.Az biztos hogy valaki vár rád vhol.Csak higgy Istenben.Nekem bevált.
2012. dec. 27. 01:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Csak az a baj, hogy nem vagyok vallásos, nem hiszek Istenbe... ha lenne akkor nem tette volna ezt! :(

2012. dec. 27. 08:40
 3/4 lexipadre ***** válasza:
Ez nem igy működik.Elöszöre Te mutasd meg hogy hiszel benne.Nem kerül semmibe.Itt az ideje hogy megtérj,szerintem.Persze nem kötelező,csak ajánlom.Ha nem vagyok indiszkrét mennyi idős vagy és milyen nemű?
2012. dec. 27. 11:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Ha már nagyon vallásos szeretnék lenni akkor a Buddhizmus felé húzok. Talán az áll hozzám a legközelebb. Régebben amikor még rosszabb volt akkor az mentett meg... csak azóta "elfelejtettem" hinni.

18/L

2012. dec. 27. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!