Miért nem tudtam éjjel aludni? (FONTOS)
Figyelt kérdés
negyed 3 kor feküdtem le és nem tudtam elaludni mikor elaludtam volna forgolódtam fél 4 kor tudtam elaludni és 6 kor már felébredtem fel is kelltem most se vagyok álmos de a szemeim könnyeznek amikor aludni akartam mindig elkezdtem valamin gondolkodni mért van ez? :S és ha ma is ez lesz?2012. dec. 24. 12:12
1/5 anonim válasza:
Azt ugyan nem tudom hogy mitől van de várj még 1-2 napot ha abban a pár napban ugyanez van,menj el dokihoz!;)
2/5 A kérdező kommentje:
nagyon sokat idegeskedem :( 17 éves vagyok
2012. dec. 24. 13:00
3/5 anonim válasza:
Akkor miért csodálkozol.Meditálj.Csak annyit kell tenned leülsz vagy lefeküdsz valahova.Becsukod a szemed és csak arra figyelsz hogy belélegzel kilélegzel.Hagyod hogy a gondolataid jöjjenek és menjenek egyiken sem kezdesz el filózni.Majd amikor már megnyugodtál lassan visszatérsz.Nekem szokott segíteni én is rengeteget idegeskedtem gimibe.Nyugtatókkal meg nem akartam szétbszni a szerveimet.
4/5 A kérdező kommentje:
és ha elötte ki...??? annak altató hatása van?
2012. dec. 24. 15:34
5/5 anonim válasza:
Hát mindenképp levezetnéd a feszültséget vele. ;)
Próbáld megkeresni azt, hogy vajon mi okozhatta, hogy idegeskedsz, és próbáld kigondolni, mit tehetsz ellene, hogyan segíthetsz a gondon. A legfontosabb, hogy ne idegesítsd magad fölöslegesen. Igen, a meditálás jó módszer, sok türelem kell hozzá, saját magadhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!