Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehet könyvjelzőbe...

Hogyan lehet könyvjelzőbe tenni itt egy kérdést?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:
azt a kérdést hagyd a monitoron,úgy tedd könyvjelzők közé és ne a főoldalt.
2009. aug. 24. 14:39
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi a hozzászólást, de nem értettem meg. Azt mondod, hogy ne a főoldalt tegyem könyvjelzőbe.

Viszont én semilyen kérdést sem tudok semilyen könyvjelzőbe tenni. :(

köszi

2009. aug. 24. 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Odamész ahhoz a kérdéshez amit könyvjelzőbe szeretnél tenni. Felmész a címsorhoz(ahol az oldal neve van. pl.: www.gyakorikerdesek.hu)ott mellette van egy csillag arra rákattintasz és már kész is. Ez Firefox-nál van.

Ha Explorered van akkor:

Szintén rámész arra a kérdésre amit akarsz.

Fájl alatt van egy csillag oda kattintasz. Kész.

2009. aug. 24. 14:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Ja, hogy te erre gondoltál, ezt értem, és tudom én is.

Én arra gondoltam, hogy: Itt a gyakorikerdesek oldalon belül lehet-e valahogy mgjegyezni kérdést, hogy ha legközelebb bejelentkezek, akkor megtalálja.

Azt tudom, hogy van az a módszer, hogy válaszolok a kérdésre, és akkor megmarad a megválszolt kérdéseim között.

2009. aug. 24. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:
nem lehet itt a kedvencek közé rakni. én a böngészős kedvencek közé teszem, egy mappába
2009. szept. 26. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!