Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem volt íze a vízipipának?

Miért nem volt íze a vízipipának?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy 47-es Topmark vízipipát, ez volt a 2. alkalom hogy kipróbáltam. Shiazo kővel csináltam, amikor legelőször próbáltam akkor jó volt az íze most viszont szinte semmi nem volt neki. Mi lehetett a gond?

2012. dec. 24. 21:18
 1/2 STRING válasza:
Én magam is vettem egy Topmark vizipipát, de ott nem áll fenn ez a probléma. Esetedben néhány dolgot tudnék megemlíteni, hogy mire kell odafigyelni ilyenkor. Nos fontos hogy a kerámia akárhányszor új aromát veszünk elő, mindig legyen jól kipucolva, és citromleves vízbe áztatva, már csak azért is, hogy a régi ízeket kipucolja belőle, ezáltal élvezetesebb lesz a füst. Második a kővel való tömés során arra kell odafigyelni hogy mi nem a kavicsot szívjuk, hanem azt ami benne van. Ha egyszer szárazra szívtunk egy tömésnyi kavicsot, akkor mossuk meg, és szárítsuk ki(előbbieket CSAK abban az esetben ha szenesek, vagy koszosak lettek), és tegyük vissza a dobozba, ugyanis be kell szívniuk a melaszt amit a pipázás alkalmával aromaként kapunk meg. Persze a kerámia még mindig nem olyan fontos ebből a szempontból, mint a kavics ellátása. Apró halvány ízek lehet koktélt keverni. DE fontos hogy a vizipipa minden használat előtt legyen kipucolva.
2012. dec. 27. 09:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, majd legközelebb jobban figyelek :)
2012. dec. 27. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!