A vízipipának milyen trükkjei vannak?
Figyelt kérdés
Olyan trükköket szeretnék tudni, hogy mondjuk füst színezése, töményebb füst, kevert ízek, folyadékok keverése vízbe, hogy illatosabb, vagy finomabb legyen meg ilyesmiket, már ha vannak ilyenek.2010. szept. 23. 15:09
1/4 anonim válasza:
füst szinezése=marhaság,töményebb füst=igazi dohány,kevert ízek=mézes házi dohány stb
2/4 A kérdező kommentje:
aha köszönöm
olyasmikre gondoltam mint pl, valahol olvastam hogy finomabb, hogyha barack csíkok vannak a vízben.
2010. szept. 24. 17:58
3/4 A kérdező kommentje:
találtam itt gyakorin pl olyat, hogy jégkockás vízbe narancs és citrom csíkokat teszünk és az almás dohányba beledörzsöljük a fahéjat.
ehhez hasonlóak milyenek vannak még?
2010. okt. 10. 11:53
4/4 anonim válasza:
Mi egyszer fehér rumot meg vermutot raktunk be víz helyett, nagyon jó ízű és azonnal ütős volt. De ez egyrészt drága, másrészt meg óvatosan kell szívni, ketten sok! :D
Talán jobb a vizezett vodka. Jó dohányt meg amúgy nem kell tuningolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!