Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van más is aki ilyen gyorsan...

Van más is aki ilyen gyorsan tud gépelni?

Figyelt kérdés

Van bárki aki gépel közel így vagy még gyorsabban?

http://www.youtube.com/watch?v=-IPww-6zcQ4

http://www.youtube.com/watch?v=vl-Ld4b1-7g

2012. dec. 23. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem nevezném hű de gyorsnak, csupán mint minden rendes gépelő, nem nézi a billentyűzetet gépelés közben, így egyből tudja írni a szöveget. Egyébiránt lehetne gyorsabb is.
2012. dec. 23. 14:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Én egyet értek az első válaszolóval!:)
2012. dec. 23. 14:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem félreértettétek az egészet. "Van más is aki tud ilyen gyorsan gépelni?" Olvassátok el még egyszer. Ti egyébként tudtok ilyen gyorsan gépelni?
2012. dec. 23. 14:22
 4/6 anonim válasza:
Aki tanult gépírást, az biztosan.
2012. dec. 28. 00:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Te meg olvasd el a választ még egyszer: Egyáltalán nem nevezném gyorsnak, lehetne sokkal gyorsabb is ----> IGEN VAN AKI TUD ENNÉL GYORSABBAN GÉPELNI! Szövegértés, cicám.
2012. dec. 28. 01:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem,én sem értettem félre a kérdést.Mi ketten úgy véltük,hogy ez az írás amire te azt mondod,hogy "GYORS" mi nem találjuk gyorsnak.Úgy véljük vannak emberek akik sokkal gyorsabban tudnak írni.

De ha már annyira ragaszkodsz,hogy ne írjuk le véleményünket csak erre az egy kérdésre válaszoljunk tessék:

Igen van ember aki gyorsabban gépel,mivel ebben a videóban nem gépelnek annyira gyorsan.

Én figyelem a billentyűzetet miközben gépelek,de kb. én úgy vélem majdnem tudok ilyen gyorsan írni.De nem dolgozom számítógépen,hisz iskolás vagyok ezért nem tartom fontosnak,hogy milyen gyorsan gépeljek bár a több évnyi számítógépezés után akaratlanul gyorsabban írok.:)

Remélem megérted válaszomat :)

2012. dec. 28. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!