Ételallergiával lehetek szakács, séf. Stb?
Lehetsz szakács, cukrász sőtt ha ügyes vagy akár séf vagy mestercukrász is idővel.
Én 6-7 éve dolgozom szakácsként. Több évet dolgoztam egy négy csillagos hotel éttermében, s lisztérzékenységem van de allergiás vagyok a dióra is... Rengeteg allergiás szakmabeli emberrel dolgoztam már. Pl.: cukorbeteg cukrász.
Az allergiát felvételi orvosi vizsgálaton nem szűrik tehát ez senkit sem fog érdekelni. Nem egyedül dolgozol egy konyhán tehát ha te nem kóstolhatod meg az ételt akkor majd más megkóstolja.
Erőteljesen cáfolom az előbbi válaszadó irományát. A súlya mindenkinek saját kezében van. Nekem gyermekem is van de mégsem vagyok több 45kg-nál(160cm). Illetve szakmai pályafutásom alatt is rengeteg vékony szakmabelivel találkoztam már.
Sok más szakmában dolgozó túlsúlyos ember él, de egy jó szakács szerintem csinos, hiszen tudja mit kell ehhez ennie.
Első válaszolónak nagyon köszönöm! Sokat segített!
Másoknak pedig azt üzenem, hogy teljesen mindegy kinek mi a szakmája, a saját kezében van hogy néz ki. Van aki genetikailag ilyen-olyan (Kövér vékony). Találkoztam én már kigyurt full szálkás szakáccsal is... Továbbá lényegtelennek tartom az efajta válaszokat! :)
Elsőnek még1x köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!