Lisztérzékenyként lehetek-e szakács/cukrász?
Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 16:36
1/11 anonim válasza:
szerintem lehetsz simán csak akkor majd más kostoljon és ne te mert ha jol csinálod akkor simán lehetsz bármelyik is csak ha liszt van benne más fogja kostolni és megmondani mi kell még bele:]
2/11 A kérdező kommentje:
te annak tanulsz?
2012. aug. 9. 19:46
4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm!!! azért biztató! remélem, h lehet! :D
2012. aug. 9. 23:16
6/11 A kérdező kommentje:
nem lehetek. és ez a végleges infó ez van :D
2012. szept. 11. 18:06
7/11 anonim válasza:
Nemértem miért:/ hát sajnálom majd otthon leszel akkor jó szakács;) :D
8/11 A kérdező kommentje:
hat azt mondták menjek fel pestre kérjek külön engedélyt, aztán talán megadják, de utánna nem vesznek fel sehova dolgozni valószínűleg, uh úgy döntöttem nézek mást. ilyen az élet .
2012. szept. 26. 17:57
9/11 anonim válasza:
Pedig szerintem nagy sikered lehetne, ha tényleg van hozzá tehetséged. Gondolj bele hány embernek jelentene áttörést, ha gluténmentes/alacsony cukros édességeket is kínálnának a boltokban! Manapság az ilyenre elég nagy a kereslet. Lehet diétás szakácsnak is tanulni, nyilván nem véletlenül.
Ha komolyan ezt szeretnéd, én a helyedben megtalálnám a módját.
10/11 anonim válasza:
Az első válaszolók vagyok! Utolsó válaszolónak adnék igazat :) Egy próbát megér;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!