Míért ajánlanátok a sims 3 évszakokat?
Figyelt kérdés
Én ahogy elnézem nagyon szuper,de kéne más véleménye is aki ért a sims-hez,vagy értékeli....2012. dec. 22. 21:47
1/8 anonim válasza:
Fuh, nekem az a kedvenc kiegészítőm^^
Nekem nagyon-nagyon tetszik, főleg a fesztiválok és az ott kapható ételek, italok jönnek be nagyon. A lassúzás is tök jó dolog. És hát nem is beszélve az időjárási elemekről... Nekem a nyár és az ősz a kedvenc évszakom a játékban, de a havat is szuperül megcsinálták! Meg természetesen a másik dolog, ami még nagyon tetszik benne, azok az ufo-k^^.
Én csak ajánlani tudom, nagyon jó kis kiegészítő, ső a legjobb!
14/l
2/8 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm,a kommentet de még várnék válaszokat!!
2012. dec. 23. 16:10
3/8 anonim válasza:
Nos én csak tegnap kaptam meg de nagyon tetszik!! Nem tudom, hogy pontosan miért de szerintem sokkal teljesebb lett tőle a simek élete ;). Mondjuk én most sztorit írok (csak úgy poénból) és használom azt a bizonyos testingcheatsenabled true" kódot szóval még nem nagyon fektettem hangsúlyt arra, hogy az évszakok csak úgy menjenek ahogy kell...DE! Így pár óra (kódos) játék után is el vagyok varázsolva!!!
4/8 A kérdező kommentje:
És itt tulajdonképpen mit lehet csinálni?Az évszakokba?
2012. dec. 24. 11:48
5/8 anonim válasza:
Hát kapsz pár új ruhát, fesztiválokat és asszem 2 új jellemvonást (hidegkedvelő, melegkedvelő). Új várost nem kapsz. (+néhány új opció-lassúzás,úszás az óceánban)
6/8 anonim válasza:
Nagyon jó!!! Főleg a hódeszkás félcső.És lehet csinálni ufó hóembert :) meg egy csomót klasszikus,kaszás,jéghokis nekem még csak most lesz tavasz de eddig nagyon tetszik!Ajánlom!És most már vehetsz tervrajzokat is és azt elhelyezheted a telken és úgy csinálsz házat!
7/8 anonim válasza:
szerintem sokkal érdekesebb a játék főleg hogy minden különböző évszakban 2 fesztivál van amiken mindenféle programok vannak amik nagyon jók, nekem még az is tetszik hogy sokkal élethűbb a játék pl.: leéghetsz a napon, megázhatsz az esőn, télen megfázhatsz meg ilyenek :)
8/8 Natix12 válasza:
Nagyon vicces az egész. Az igluban van etye-petye meg gyereknemzés. Jó cuccok vannak benne. Csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!