Szégyen, vagy nem szégyen, mostanában kezdett el érdekelni az olvasás. Milyen könyveket ajánlanátok egy "kezdőnek? " 17/L
en most leszek 15 eves
nekem nagyon tetszett Molnár Ferenc muve a Pál utcai fiuk,
szerintem ez egy klasszikus regeny
Amikor elkezdtem olvasgatni,akkor eloszor egyszerubb konyveket olvastam
pl.- Fekete István Tuskevárját és a folytatását a Téli bereket,utánna Jokai Mortol az Aranyembert vagy Gárdonyitol
az Egri csillagokat
ezeket ajanlom neked,meglatod tetszeni fognak meg 17 evesen is
G Szabó Judit: A macskát visszafelé simogatják.
Ez a könyv pont egy olyan korú lányról szól, mint te, és én hahotáztam, annyira mulatságos a történet. Szívből ajánlom.
ha a klasszikusok érdekelnek, én ajánlom még a Jane Eyre-t, meg a Büszkeség és balítéletet :) mind a kettő nagyon jól van megírva, nagyon szép a fordítás is, könnyen olvasható. és izgis is :D
meg hát Harry Potter, ha van hozzá kedved, velem az szerettette meg igazán az olvasást, még anno :) így hirtelen ennyi jutott eszembe
Miért lenne "szégyen"? Ez közösségfüggő.
Vannak akik szerint igen, mások szerint meg a fordítottja a szégyen. Azt, hogy melyik közösségbe akar valaki szocializálódni, mindig maga dönti el, de a váltásnak következményei lesznek... :)
Ajánlom Assimovtól az Alapítvány Trilógiát, ha olyat szeretnél amit nehéz letenni és mágnesként vonz magához, miközben elgondolkodtat a mai világ dolgairól, ami egyre inkább kezd érdekelni... (35/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!