Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Till Lindemann milyen ember?

Till Lindemann milyen ember?

Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 15:32
 1/7 anonim ***** válasza:
73%

Szép nagydarab német férfi.

Figyelj, itt senki sem ismeri.

2012. dec. 21. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Azok alapján amit olvastam az életrajzában, nem egy minta családapa, nem is igazán szorgalmas a tanulásban, ráadásul cigizik és dohányzik. Eléggé öntörvényű, viszont nagyon jól úszott de sportolónak nem lenne szerintem elég jó túl agresszív és fegyelmezetlen hozzá. Igazából ő olyan tipikus művész alkatnak mondható, jó verseket ír és dilisnek néz ki viszont csak így fejezi ki a lelki világát.
2012. dec. 25. 00:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon bírom. Legalábbis az interjúi, és a dalszövegei alapján elég... "mély" személyisége van.
2012. dec. 30. 23:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, hogy Ő milyen ember, de imádom az "elvetemültségét" színpadon, a dalszövegeiben azért, mert ezt a tulajdonságomat én nem nagyon tudom kiélni és így a zene által sikerül visszafogottan kiadnom magamból. :)
2013. jan. 3. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Lindemann gyermekkorában sikeres úszó volt, akit neveztek az 1980. évi nyári olimpiai játékokra is, ám végül mégsem indulhatott, mert az előtte megrendezett római Európa-Bajnokság során engedély nélkül elhagyta a csapat szállodáját. ... " - Wiki

-Ezt ő is megerősítette az egyik interjúban.

Egyébként nem valami beszédes ember. A Völkerball DVD-n az egyik számnál nem működik a lángkar - na erre az egyik munkatárs azt mondta, hogy ilyenkor szoktak fejvesztve menekülni előle. :) - Perfekcionista.

Iszik, dohányzik, vadászik, halat tart és nincs függöny az ablakon. :D

Flakéval nagy barátok. Hűvös és távolságtartó.

A szövegei mélyek és talán már betegesek is, de ezek többségét a tapasztalat inspirálta. Sok nője volt - neked is lenne, ha ilyen lehetőséged lenne rá - Szereti a szőkéket. Jelenlegi barátnője fiatalabb a 27 éves lányánál. 1 unokája van. Apját utálta.

Szerintem közel sem olyan ember, mint amilyennek elsőre gondolja az ember.

Amit a színpadon látsz az a show része, a videó az "imidzs"é.

2013. jan. 4. 00:17
 6/7 anonim ***** válasza:

A dalszövegekből kiindulva eleve nem gondoltam, hogy bárkinek is a puszi pajtása lenne. Nem lep meg, amit írtál. De nem kell ismernem őt "civilként", ebből kifolyólag a színpadon, a videóban pedig pontosan a show-t keresem. A többi meg az ő dolga.

:)

negyedik

2013. jan. 4. 04:00
 7/7 anonim válasza:
100%
van egy hala, és visszahúzóda meg van 1000 gyereke és ebből 2-t ismer el sajátjának
2013. ápr. 2. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!