Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szoktatok hajléktalannak...

Szoktatok hajléktalannak adakozni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok gazdag (szépen szólva) de szerintem adni szép dolog és ha az ember tud, akkor adjon. Van 1,2 feleslegessé vált pulcsim, amit odaadnék valami hajléktalannak, de bevallom őszintén nem valami alkesznak, aki nem becsülné meg sem. Olyannak adnám, aki tényleg küzd és lehet ezért kapom itt a negatív kommenteket, de így érzek. Azt akarom tényleg segítségére legyen.

#adakozás #hajléktalannak
2012. dec. 21. 14:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én nem adok :) Nekünk is ép, hogy van, azt meg megpróbáluk beosztani. Adtam már hajléktalannak régen, volt h egy kis pénz (mondanom se kell elitta) Volt h, ételt ennek a legtöbb örült de volt h, megkérdezte ez meg minek -.-' Inkább ne hajléktalannak add a cuccaid, hanem ahol gyűjtik, gyerkőcöknek, szegény sorsú családoknak, ott biztos hasznát veszik, és legtöbb esetben garantáltan nem adják el egy szál cigiért vagy el vaterázzák...
2012. dec. 21. 15:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Semmit sem .Itt tanyáznak a közelünkben,már reggel 7 kor

kezükben a literes flakon ,és félig részegek már .

Egész nap eliszogatnak ,gondolom abból amit kapnak .

Eszükben sincs munka után nézni

2012. dec. 21. 15:42
 3/3 anonim ***** válasza:
52%
a bocsi a másik 2 választ nem olvastam el csak a kérdést. én is így érzek de én inkább a családomnak adom a cuccaim. van 1 pulcsim ami kiváló állapotú és jó minőségű akkor pl az unokatesómnak adom. van pénze nem arról van szó csak rá jó és így mindketten jól járunk. de a hajléktalanokról. a mi környékünkön nincs úgy hajléktalan csak 1 aki rendszerint odajön és elkezd sírni. aztán mondja"nem fogtok bántaniM :'( " mondjuk nem...és kérdezi "nincs e" ...itt átlag megszakad a kép mert annyira büdös. nem úgy büdös csak olyan erős alkohol szaga van hogy (az én acél gyomrom felfordul) gondolom hogy nem kenyérre költi a pénzt...vagy amit kér. szóval inkább elküldöm a francba. olyan hajléktalan meg aki meg is becsülné ha adnék neki bármit az nincs. de a kérdésre válaszolva. nem hajléktalannak hanem családon belül adom a ruháim. ennyi
2012. dec. 21. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!