Megtagadták a kiszolgálást egy boltban. Mit tehetek?
Egy boltban jártam, ahol az eladótól (aki a tulaj is egyben) kértem valamit. Nem neve, cikkszáma, mittudomén mi alapján kértem, hanem csak a nekem fontos paraméterei alapján, mert sok gyártó még több produktuma felel meg nekem és természetesen arról fogalmam se lehet, hogy ott mi akad raktáron.
Az eladó szokásához híven nekem esett, hogy nem tudom, mit akarok és azt mondta, hogy fizessem ki azt az egy dolgot, amit már előzőleg kértem és nagy undorodva kidobott elém egy tálcára. Mintha a gatyájából rángatott volna elő.
Minden más kérést mereven elutasított és ragaszkodott ahhoz, hogy fizessek a vásárlás befejezése nélkül. Természetesen ott hagytam - még jó, hogy nem veszek ilyen alaktól semmit.
Mivel a hangnem már nem ismeretlen tőle megkérdeztem, hogy most akkor engem kidob? Azt úgy látszik, nem merte mondani, hogy igen, mert megállás nélkül azt hajtogatta, hogy nem tudom, mit akarok - de persze azt nem mondta, hogy "nem".
Ha ez nem kidobás egy boltból, akkor mi?
Mindez annak ellenére, hogy minden alkalommal, mikor ott jártam, tisztelettel bántam vele. Nem úgy ő velem.
Ma betelt a pohár, ezért kérdezek itt:
Mit lehet tenni, hogy el ne felejtsen?
Pénzéhes ember lévén azt gyanítom, hogy egy esetleges bírság boldoggá tenné.
A panaszkönyv már nem játszik szerepet, mert kijöttem, ami nagyon tetszett neki (és örömmel hangot is adott ennek). A videózás jogilag necces, úgyhogy marad a bosszúság, meg hogy nem vásárolok többet nála semmit.
Bár nyílna a városban egy másik bolt! A rég bezártat sokan látogatták, hát az új is jól menne korrekt árak (nah, ja: itt horror árban van minden) és elfogadható kiszolgálás mellett.
Még szerencse, hogy vannak a neten is boltok. Kész undor ez a hely. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!