Mi volt eddig a legextrémebb hely, ahol wc-ztél?
L/16
Barátnőimmel egy buliba voltunk , de ott a wc nem volt túl vonzó.Ezért inkább kimentünk a szórakozóhely mögé ahol kukák voltak.Kimentünk beszélgettünk , vihogtunk és a kukák mellett elkeztünk könnyíteni magunkon.Épp kakilás közben megszólal egy hang , hogy tünés innen.Akkor jöttünk rá hogy itt van a közelben egy hajléktalan és mi elötte pisilünk , kakilunk.Elvégzés után ugy tettünk mintha visszamennénk , de meglestük mit csinál vele.És megette.
Hajnalban mentem haza egy buliból busszal a barátommal kivel járok már vagy 5 hete. Majd egyszerűen rám jött a kakilhatnék , pisilhetnék a sok kajától - piától. Csak egy öreg pár volt a buszon , de ők is legelöl ültek. Muszáj voltam elvégezni , mert kezdett nagyon görcsölni. A következő megálló kb. 5 perc múlva lett volna de így egy járat mínusz és mire jön a következő az egy fél óra.
Barátom kitalálta hogy tart nekem egy ''nagyszájú'' teás üvegek abba pisiljek bele aztán majd egy zacskót amibe kakilhatok. Hát kénytelen voltam előtte elvégezni a dolgom meghát végül is járunk már egy ideje , szóval rövid szoknya felhúz , bugyit félre húz és mindenhova ment csak az üvegbe nem (az elején) :) Meg voltunk a pisiléssel és szegény nemtudott kapkodni , mert mondtam neki hogy A SZATYROT , A SZATYROT GYORSAN!!! Letette az üveget és éppen hogy csak alám tette a zacskót már ment bele folyékonyan. Zsebkendő persze nem volt nálunk így a törlés másképp alakult. A barátom megkérdezte hogy egy zacskóval a nyelvén kinyalhatja-e a vaginám meg a seggem.
Nevettünk és nem gondoltam teljesen komolyan, de azért kiváncsi voltam megteszi-e. Kinyalt majd leszáltunk a buszról és dugtunk a bokor mögött.
Tizenkettedikes koromban három sráccal és két barátnőmmel mentünk ottalvós buliba.
Felelsz vagy mersz játékot játszottuk durvább változatba..
A barátomnak (akivel jártam) elkellett kapnia egy zacskóval az ürülékemet amit a másodikról engedtem ki. :D
Nem mindet kaptam el mert mondhatni elkapott a foshatnék így a földre is meg a pasimra is került
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!