Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi volt eddig a legextrémebb...

Mi volt eddig a legextrémebb hely, ahol wc-ztél?

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 20:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Érettségi felkészítőre jártam 3 barátnőmmel.A tanár az ajtó elött kívűl beszélgetett amíg mi olvastunk és egyszer csak rámjött a kakilhatnék..Megkérdeztem , hogy kimehetnék-e , de mivel ,,közbe vágtam'' a beszélgetésbe ideges lett és visszazavart a helyemre.Ekkor elegem lett és a tanári asztal melletti kis sarokba leguggoltam ekkor rámnézett mint két tanár(akik beszélgettek) , én vissza néztem rájuk - ekkor már guggoló pozícióba lehúzott nadrággal - és elkezdtem kakilni , pisilni.Majd feláltam és vissza mentem olvasni. :D A tanár csak nézte az ürülékem és pislogott.Azután az igazgatóhoz vitt és megbüntették a tanárnőt mert a gyereknek joga van wc-re menni a felkészítő órákon. Nagyon utált engem azután:D
2015. júl. 12. 17:58
 22/27 anonim ***** válasza:

L/16

Barátnőimmel egy buliba voltunk , de ott a wc nem volt túl vonzó.Ezért inkább kimentünk a szórakozóhely mögé ahol kukák voltak.Kimentünk beszélgettünk , vihogtunk és a kukák mellett elkeztünk könnyíteni magunkon.Épp kakilás közben megszólal egy hang , hogy tünés innen.Akkor jöttünk rá hogy itt van a közelben egy hajléktalan és mi elötte pisilünk , kakilunk.Elvégzés után ugy tettünk mintha visszamennénk , de meglestük mit csinál vele.És megette.

2015. szept. 18. 14:22
 23/27 anonim ***** válasza:
Extrém hely? A barátnőm csókolózott a barátommal , ezért azt mondta vissza vághatok...Úgyhogy úgy döntöttem egy bokor mögé lefektetem és a szájába végzem a dolgom.Hát ez volt.
2015. szept. 22. 17:47
 24/27 anonim ***** válasza:
Már sokadgyára mentem el randizni egy sráccal és épp hazafele kísért mikor nem tudtam tartani.Mondtam neki , hogy egy pillanat csak nagydolgom van a bokor mögött.Megkérdeztem szeretné-e látni ahogyan elvégzem és beleegyezett.Húztam lassan le a nadrágom a bugyimmal együtt és láttam , hogy nem a szememet bámulja.Lehúztam és elkezdtem lassan leguggolni.Felizgattam eléggé és ezután pisi kaki a bokorba.Majd megkérdezte mehet-e az első szex-e , én meg igent mondtam:) Az ürülékem mellett dugtunk egy jót
2015. szept. 22. 17:54
 25/27 anonim ***** válasza:

Hajnalban mentem haza egy buliból busszal a barátommal kivel járok már vagy 5 hete. Majd egyszerűen rám jött a kakilhatnék , pisilhetnék a sok kajától - piától. Csak egy öreg pár volt a buszon , de ők is legelöl ültek. Muszáj voltam elvégezni , mert kezdett nagyon görcsölni. A következő megálló kb. 5 perc múlva lett volna de így egy járat mínusz és mire jön a következő az egy fél óra.

Barátom kitalálta hogy tart nekem egy ''nagyszájú'' teás üvegek abba pisiljek bele aztán majd egy zacskót amibe kakilhatok. Hát kénytelen voltam előtte elvégezni a dolgom meghát végül is járunk már egy ideje , szóval rövid szoknya felhúz , bugyit félre húz és mindenhova ment csak az üvegbe nem (az elején) :) Meg voltunk a pisiléssel és szegény nemtudott kapkodni , mert mondtam neki hogy A SZATYROT , A SZATYROT GYORSAN!!! Letette az üveget és éppen hogy csak alám tette a zacskót már ment bele folyékonyan. Zsebkendő persze nem volt nálunk így a törlés másképp alakult. A barátom megkérdezte hogy egy zacskóval a nyelvén kinyalhatja-e a vaginám meg a seggem.

Nevettünk és nem gondoltam teljesen komolyan, de azért kiváncsi voltam megteszi-e. Kinyalt majd leszáltunk a buszról és dugtunk a bokor mögött.

2016. aug. 19. 21:02
 26/27 anonim ***** válasza:

Tizenkettedikes koromban három sráccal és két barátnőmmel mentünk ottalvós buliba.

Felelsz vagy mersz játékot játszottuk durvább változatba..

A barátomnak (akivel jártam) elkellett kapnia egy zacskóval az ürülékemet amit a másodikról engedtem ki. :D

Nem mindet kaptam el mert mondhatni elkapott a foshatnék így a földre is meg a pasimra is került

2016. okt. 4. 16:19
 27/27 anonim válasza:
Sziasztok..engem nagyon izgat az efféle extrém helyen történő pisilés,és kakilás.. velem már nem egyszer fordúlt elő,hogy valahol baleset ért..ugyanis,én szeretem a végletekig tartogatniakár a pisit,akár a kakit is..volt rá példa,hogy egy MOL kuton jött rám a nagydolog tankolás közben...igaz,hogy már nagyon kellett előtte is,de gondoltam kibírom hazáig...hát sajna nem jött össze..a záróizmok engettek,és ott kakiltam be...majd fizettem,és távoztam...ez volt az első alkalom,hogy nyilvános helyen ment be...ekkor döbbentem rá,hogy ez izgi dolog,és hogy ezt meg kell ismételni...a második alkalomra készűltem tudatosan..nem voltam wc-n egy egész nap,majd másnap felkeltem,és volt dolgom a városon,így kakilás nélkűl felmentem vásárolni...nem mondom,hogy néha már azt éreztem,hogy azonnal bekakilok,de még húztam...aztán mikor minden megvolt,akkor a város közepén,az üzletsorok közt nézelődve bekakiltam...a harmadik sztorim,ami talán a legextrémebb helyen volt,az a TESCO ban valo bekakilás volt...szóval,én imádom az ilyen dolgokat,helyzeteket,és ha van olyan lány,hölgy,aki szivesen beszélgetne ilyen,és ehhez hasonló dolgokról,akkor szivesen beszélgetnék vele...39/f
2017. jan. 19. 15:47
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!