Ja, meg még eszembe jutott, hogy volt olyan ötletem is, hogy éjszaka hazafelé menet a Petőfi-hídról belepisilek a Dunába.
De még éjjel fél 3 körül is elég nagy volt a forgalom, ezért nem mertem megtenni.
2009. nov. 2. 10:37
12/27 anonim válasza:
Korrepetáláson egyedül voltam meg a tanár,de a tanár elaludt én meg az asztalra fostam egy nagyot és nyakon pisiltem,de nem ébredt fel.nyolcadikban volt az utolsó elötti héten.Ez után nem jöttem be soha mentem a középsuliba:D
2013. márc. 18. 14:43
13/27 anonim válasza:
strandon egy alvó pasas fejét telibe kakiltam.
2013. márc. 20. 16:26
14/27 anonim válasza:
Sörfesztiválon a sörpadon ülve, fekete rövidnaciban. Alul fű, gyakorlatilag majdnem sötét volt. A barátomon kívül senki sem vette észre :D. 19 voltam akkor.
2013. szept. 2. 09:52
15/27 anonim válasza:
Balaton sound. Rövidnaci+hasmars... A bokámig lefolyt.
2013. nov. 8. 10:20
16/27 anonim válasza:
Hajnali 1kor
Rohadtul kellett pisilnem, a wc foglalt volt, az erkélyre, ahova ilyen esetekben pisilni megyek, nem volt lehetőségem kimenni, mi marad?
A cserepesnövény (vagy cserepeskisrózsa, vagy vagy cserepes fa-palánta)
XD
De frankón !!!
Ezt rendszeresen kell csinálnom, így soha senki nem érti, hogy mitől van mindig meglocsolva a növény
...megyek virágot locsolni...
2014. jún. 30. 00:37
17/27 anonim válasza:
Egyszer a tanári szobában.Tesiórán voltunk és nem engedett ki a tanár wcre.Beszöktem a tanáriba és a sarokba szartam.
2014. szept. 17. 16:03
18/27 anonim válasza:
Nekem nincs nagyon,de viszont a barátnömnek van egy.
A suli kötelezte az osztályt,hogy minden pénteken 7kor menjenek templomba 7:30-ig.Nagyon kellett nagy wcznie és mikor vége lett mindenki ment vissza a suliba.Ö azonban ott maradt a sorok között és gugolva elkezdett pisilni.
Mivel mindenki elment síri csönd volt.És a templom takarítónöje meghallotta.Mikor meglátta megkérdezte , hogy mit csinálsz te itt és erre mondja , hogy csak a dolgát végzi mert már nagyon kellett.A takarítónö engedte , hogy folytassa.A barátnöm nem volt szégyenlös pisilt majd szép nyugottan nyögve kakilt.Aztán kapott egy felmosót meg egy zacskót és feltakarította.
2014. szept. 17. 16:11
19/27 anonim válasza:
Dugóban állva annyira kellett kakilnom, hogy elővettem egy zacskót és abba kakiltam. Előtte 3 napig nem voltam nagywc-n, úgyhogy nem volt egy kis darab
2014. okt. 12. 13:01
20/27 anonim válasza:
reggeli nagywc-t nem tudtam elintézni otthon,mert foglalt volt ezért egy kis erdős részen keresztül mentem suliba,hogy szarhassak végre. és ott az erdőben könnyítettem magamon
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!