Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen módszerekkel lehet...

Milyen módszerekkel lehet növelni a fizikai fájdalomérzetet?

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 15:22
 1/4 A kérdező kommentje:
*mármint csökkenteni?:D
2009. aug. 22. 15:47
 2/4 anonim ***** válasza:

adrenalinnal

vagy szerekkel

2009. aug. 23. 18:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Én mindig azt mondom ,hogy nem fáj és voilá :D Elmúlik
2009. aug. 25. 19:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Jó régen válaszoltam már.Előző vagyok.Engem is zavart,hogy fájdalmat érzek ezért edzem a fájdalomküszöböm minden nap.Legegyszerűbben forró vízzel megy és észre sem veszi senki.Érzékenyebb pontjaidra csepegtess vagy önts egyre forróbb vizet.Én csiklómra csöpögtettem és kiderült,hogy azt élvezem,érdekes.Vagy csipkedd magad egyre erősebben,esetleg üsd magad valamivel(pl pálca,korbács,de egy egyszerű cipőfűző is megteszi). esetleg megpróbálhatod magad egy tompa tárggyal megvágni(azért nem élessel mert az nem fáj annyira).

De ha lelki fájdalmad van könnyebben elviseled a fizikait,sőt még jól is esik.Tapasztalat.Semmit sem tartottam magamban sokáig,mindig levezettem ilyen módon(csak utána takargatni kellett).Nem vagyok ne hidd azt,mert az ellentéte vagyok.

2010. okt. 29. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!