Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Eddig elfogadtam magam, most...

Eddig elfogadtam magam, most miért nem? Hogyan lehetne megint normális minden?

Figyelt kérdés
Leszbikus lány vagyok, gyerekkorom óta, szoval nem divat, vagy ilyesmi, nagyjából 4-5 éve már teljesen el is fogadom, volt barátnőm is, de most megismertem egy srácot, és nem jött be, meg semmi ilyesmi, de amióta beszélgettem vele, nem fogadom el magam, nem akarok leszbikus lenni. Ez mindig így lesz, normális, hogy időnként szétesik minden és nem tudom elfogadni saját magam annak, aki vagyok? :/ Helyrejön ez valaha? Hogyan?????

2012. dec. 15. 01:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egyszer elfogadtad magad, akkor nem szükségszerű, hogy újra és újra rosszul érezd magad emiatt. De miért, mi van azzal a sráccal?
2012. dec. 16. 08:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Azok a haverjaim, akik nem tudják, hogy leszbikus vagyok, össze akartak vele hozni, a srácnak meg bejövök, szoval nyomult rám, de nem lett semmi...
2012. dec. 16. 10:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is most volt egy olyan, hogy egyefene megpróbálok heteró lenni. Az a kapcsoltat katasztrófa volt. a 2 hónap se csók se kézfogás, a szájrapuszitól a hideg rázott. Egyébként nagyon helyes srác volt, meg kedves is, barátnőim el voltak olvadva. Mindig meghívott mindenre, úgy hogy egy idő után már nagyon rosszul éreztem magam, úgy éreztem, mintha kihasználnám.
2012. dec. 16. 10:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Jaa... Hát az nem fog összejönni, az biztos... Hány éves vagy? Fogadjátok el magatokat olyannak, amilyenek vagytok mindketten!:) Ha nem megy, és beszélgetni akartok, írjatok nyugodtan, de ne próbáljatok megváltozni, mert súlyos következményei lehetnek!
2012. dec. 16. 11:47
 5/6 anonim válasza:

Néha az ember, szeretne beilleszkedni a többiek közé, nem akar furi lenni... ez ilyen.. ellene annyit tehetsz h mepróbálsz fiukkal kezdeni (nálam nem jött össze...)

Szerintem minden úgy jó ahogy van. :) Ne akarj az lenni aki nem vagy... csak magadnak teszel rosszat... Ebbe a verembe amibe te is beleestél, mindenki belekerül sztem, de ki is, amikor rájön h fiúval úgysem jön össze a dolog mert nem tudja élvezni. aztán kikupálódsz.:) Nyugi, helyrejön ez gyorsan! :)

2012. dec. 16. 15:13
 6/6 anonim válasza:
Nekem is szokott olyan "nem akarok leszbikus lenni" érzetem, de mindig próbálok túllenni ezen a gondolaton. Nem magam, hanem az emberek miatt szoktam ezt érezni, de hiába is próbálnék, nem tudok ezen változtatni és neked sem kell! :) Én is leszbikus vagyok, meg még vannak sokan, szóval nem vagy egyedül! :) A helyrejön-e kérdésedre nekem az a válaszom, hogy nekünk ez így van rendjén. :)
2012. dec. 16. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!