Kérlek Csak Normális Válaszokat Számomra Nagyon Fontos
Ez!?
Figyelt kérdés
Ti mit tennétek ha mondjuk, Romániába laktok és ott te vagy a legnagyobb király a városba, osztán kiköltöztök Svédországba és reád se sza...nak, nem néznek fel reád de valamilyen okokból nem tudsz haza menni Romániába. És nagyon rosszul érzed magadat itt de mégse tudsz haza menni a barátaidhoz, Mit Csináljak!!??
2012. dec. 10. 11:37
1/5 anonim válasza:
Alázatot próbálnék tanulni...
2012. dec. 10. 11:39
2/5 anonim válasza:
Utolsónak igaza van!
Az élet nem arról szól, hol mekkora király vagy, hanem , hogy hol boldogulsz.
Tiszteletet el tudsz érni mindenhol, ha méltó vagy rá. A tudásodért, az intelligenciáddal, az alázatoddal, de nem az erőfitogtatással.
Gondolom nem meghódítani mentél Svédországot. Koncentrálj arra, amiért ott vagy. Ha tanulsz, arra. Ha dolgozol, arra.
2012. dec. 10. 14:03
3/5 A kérdező kommentje:
Nem félreértetek, nem abbol a szempontból király hogy vertem és üttem meg nagyképü voltam, hanem abból a szempontból hogy otthon volt tisztelet mármint mindenki tisztelt mindenkit!
De itt nem senki semmit, nem ugyan az az izlésünk!
Itt semmit se szeretnek az XboX és az Iphone-en kivül
én szeretek ki járni biciklizni kosarazni pingpong ozni!
Nem szeretek kocka lenni de lassan énis az leszek mivel nincs amit csináljak!
Bocs a helytelen irás-ért!
2012. dec. 10. 17:40
4/5 anonim válasza:
ez azért más mint a kérdésed volt :)
2012. dec. 10. 17:57
5/5 anonim válasza:
En ugyanezen megyek most keresztul. Es hidd el ott is vannak ertekek, ahol eloszor nem latod. Mas orszagban mas a kultura, masok az emberek. Mashogy kommunikalnak egy picit mas lehet az ertekrendjuk is. Raadasul te ott nem vagy senki sem, logsz a levegoben, nem tartozol ott senkihez. Elhiszem, hogy hianyoznak a kispajtasaid, nekem is hianyoznak az enyeim, akikkel mar felszavakkal is megertettuk egymast. Probalj meg baratokat szerezni, ismerkedni, nyitott lenni, es meglatod, hogy ott is majd megkedvelnek, csak add onmagad es ne jatsz de magad!:) Az ilyen elmenyek mind gazdagabba tesznek (lelkileg!) megha eloszor ugyis erzed, hogy teljesen leepit az elmeny. Nekem kicsit olyan, mintha ujra installaltam volna magam. De meg mindig rengeteget beszelek az otthoni barataimmal. Sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!