Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Tonkre akar tenni

Szadam kérdése:

Mit tegyek? Tonkre akar tenni

Figyelt kérdés

Hello

8.-os vagyok es mivel ugye tel van a lanyok mosdatasa normalis..ma peldaul egy lanyt az osztalyombol a karatol fogva(igaz kisse cibalva kivittem a hoba..de fel volt oltozve).....Egy napra ra feljonnek a szulei a rendorseggel a lakasunkra egy olyan storyval hogy:en kessel fenyegetve es a nyakat szoritva rugtam ki az osztalybol a lanyt es most ezert birosagra kerul az ugy(ez egy fura tortenet de igaz...)

Kerlek segitsetek!

2012. dec. 13. 17:17
 1/3 anonim válasza:

Tanuk vannak? Látták a történteket mások? Mert ha igen és te nem tettél semmi olyat amivel "vádolnak", nincs mitől féljél.

Ellenben van a kislánynak. Hamis tanuzás, vagy becsületsértés, ilyenek miatt! Nem lehet hogy a kutyának se kell és így akar figyelmet magának? Tizenévesen könnyen követ el az ember hülyeségeket.

Ha a lány hazudik, nem jut el a bíróságig az ügy, csak rád akartak ijeszteni.

2012. dec. 13. 18:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Nezd..lehetnek tanuk...mart annak a kis szukanak a zsebpenze ket Deak Ferenc fejet tartalmaz..
2012. dec. 15. 18:07
 3/3 anonim válasza:
Remélem sikerült neki, így 5 év távlatából is. Egy erőszakos kis diktátornak tűnsz, aki magyarázza a bizonyítványát.
2017. okt. 17. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!