Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mondanátok nekem szép, hosszú,...

Mondanátok nekem szép, hosszú, régi angol férfi neveket?

Figyelt kérdés
A lényeg h legyen hangzása, csengése. :)
2012. dec. 11. 01:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Csak egy jutott eszembe.

Adolph Blaine Charles David Earl Frederick Gerald Hubert Irvin John Kenneth Lloyd Martin Nero Oliver Paul Quincy Randolph Sherman Thomas Uncas Victor William Xerxes Yancy Zeus Wolfe­schlegelstein­hausenberger­dorffvoraltern­waren­gewissenhaft­schaferswessen­schafewaren­wohlgepflege­und­sorgfaltigkeit­beschutzen­von­angreifen­durch­ihrraubgierigfeinde­welche­voraltern­zwolftausend­jahres­vorandieerscheinen­wander­ersteer­dem­enschderraumschiff­gebrauchlicht­als­sein­ursprung­von­kraftgestart­sein­lange­fahrt­hinzwischen­sternartigraum­auf­der­suchenach­diestern­welche­gehabt­bewohnbar­planeten­kreise­drehen­sich­und­wohin­der­neurasse­von­verstandigmen­schlichkeit­konnte­fortplanzen­und­sicher­freuen­anlebens­langlich­freude­und­ruhe­mit­nicht­ein­furcht­vor­angreifen­von­anderer­intelligent­geschopfs­von­hinzwischen­sternartigraum

2012. dec. 11. 01:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez jó, de nem valami echte angol. :D
2012. dec. 11. 01:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Hááát, én itt imádok bogarászni:

[link]

Ezek pl. valószínűleg régiek, mert angolszászok.

[link] male_anglo_saxon_names.htm

Itten meg angol-amerikai fiúnevek vannak, biztos találsz köztük kedvedre valót:

[link] male_english_names.htm

Jó kutakodást!

:)

2012. dec. 11. 08:19
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. dec. 11. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!