Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent? ANGOL (Kérdésed...

Mit jelent? ANGOL (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Egy internetdrámát olvastunk a barátnőmmel. Ő tud angolul én nem, de ő lefordította. De most elkellett mennie és én nem tudom tovább olvasni. A webfordítók szart sem érnek. Azt hiszem, valami olyan volt benn hogy egy tamil anyanyelvű srác és egy angol lány beszélgettek. És a folytatás? "Whoa still i cant believe it dear...Oh i use FB on ma mobile...so unfortunately i wont be able to learn wat u ve written in tamil...but tomo i would see it in my office....anywaz tamil too is a hard lang like hungarian but it is very sweet like you..." Ez az. Fordítsátok lécí!
2011. júl. 10. 16:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Hűha, még mindig nem tudom ezt elhinni, Kedves... Oh, én a facebookot a mobilomon használom...ezért sajnos nem fogok értesülni arról, amit irsz nekem (tamil nyelven?)..de (tomo??) szívesen látnám az irodámban(ez kicsit értelmetlen..)...egyébként a tamil is egy nehéz nyelv minnt a magyar, de nagyon édes mint te..:DDD
2011. júl. 10. 16:10
 2/3 anonim ***** válasza:
tomo szerintem tomorrow lenne
2011. júl. 10. 16:11
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ!:)
2011. júl. 10. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!