Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tesióra: félek a hátrabukfenct...

Tesióra: félek a hátrabukfenctől, mit tegyek?

Figyelt kérdés
7. Osztályos vagyok, és életemben egyszer próbáltam meg hátrabukfencezni, nem sok sikerrel (sokáig fájt a nyakam). Azóta eljutottam arra a szintre, hogy görcsösen félek tőle. Sírok ha rá gondolok, hogy tesi órán meg kell csinálnom. Tavaly könyörögtem anyunak, hogy ne kelljen bemennem órákra. Eljutottunk idén is a talajtornához, amiben ugye kulcsfontos az adott anyag is. :( megint sokat sírok és FÉLEK. Mit tudnék tenni? Nem merem megpróbálni. :'( segítsetek! 13/L ui: nem vagyok hajlékony, kövér vagyok és kötött izomzatú. ://

2012. dec. 9. 23:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
anyukád helyében én otthon gyakorolnám veled ... küzdd le a mumust, és próbálkozz, nem olyan nehéz az ... még büszke is leszel magadra
2012. dec. 9. 23:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
gyakorold, amikor egyedül vagy.
2012. dec. 9. 23:31
 3/8 anonim válasza:
100%

Azt télleg nem értem, hogy miért ilyen elbaxott az oktatás, hogy amit nem akar a tanuló, érzi, hogy neki nem kell, miért erőltetik mégis rá.

Ettől függetlenül tuti biztos meg tudod csinálni, csak valószínűleg már annyira félsz tőle, hogy el sem mered képzelni, hogy nem vallasz "kudarcot" (mert valljuk be ez nem kudarc, hogy az ember nem tud megcsinálni egy ilyen hátrabukfencet). Amit a végén írtál, a testalkatodról, az arról árulkodik, hogy annyira nem foglalkoztak veled sajnos a leterhelt, szorgalmas, normális, vagy csak éppen eccerűen belexarós, oda nem figyelős tanárok, hogy már magadban keresed az okokat, pedig nem ezek az okok.

Az, hogy ott, ahol "FÉLEK" van, ott "SZERETEM" legyen a többi embernek, tanárok szülőknek kellene segíteniük.

Döntsd el, hogy meg akarod csinálni, vagy inkább kihagyod és e szerint, mindent elmondva, amit ide írtál őszintén beszélj a tanároddal, anyuddal.

2012. dec. 10. 11:58
 4/8 anonim válasza:
100%
Van egy ilyen osztálytársam eleinte neki is az volt a baja de leküszködte és most tök jól megy neki de am 5-es
2012. dec. 10. 18:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkinek megy a zöld kéz. :D MEglátom, mit tudok kezdeni magammal :SS
2012. dec. 11. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Öööö...ugyanez vagyok, csak én vékony, szóval cikibb. Na mi történt?:)
2013. jan. 11. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Te tiszta szégyen vagy. Nem mersz hátrabukfencezni? úristen -.- egy óvodás kisgyerek is megmeri! -.- ráadásul így hisztizni, ez a legszánalmasabb dolog 13 éves létedre! -.-
2013. márc. 14. 14:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó, igazán sajnállak, hogy nem ismered, mi az az empátia. Rossz lehet neked. Te talán nem félsz semmitől? Ez nem olyan dolog, hogy most dedós valaki, mert fél valamit megcsinálni. Rossz tapasztalat, rögződés.
2013. ápr. 12. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!