Egyik haverom véletlen nem lépett ki a facebookjából, ti mi olyat írnátok ki az üzenőfalára ami nagyon gáz lenne? :D
Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 22:31
1/4 anonim válasza:
írd át a nevét "homár vagyok"-ra rakj be neki profilképnek egy homárt (mármint az állatot) bemutatkozásba meg írd be hogy " úgy értem homokos" + pár baromságot kiirogatni a nevében
egyszer halálszétesve egyik ismerősömmel ezt játszottuk be
2/4 anonim válasza:
Semmit.
Gyíkság, nem menő.
De gondolom 12 év körül vagytok, mert hogy normális, érett gondolkodású ember, aki túl van a kiskamasz koron, ilyet nem csinál, az holtbiztos.
3/4 anonim válasza:
én egyszer csináltam ilyet...amilyen kislány a haverom nem értette. átírtam a születési helyét valamire csak már nem tudom mire(tudjuk egymás jelszavát mert...elvileg haverok vagyunk és nem használjuk ki :D természetesen) na de ennyi. amúgy elég éretlen dolog tényleg az ilyen. ha velem ezt csinálná valaki akkor ha nem olyan az ebmer akkor egyszerűen visszacsinálok mindent és leszarom de ha valami kis g*ci gyerek csinálja akkor kettévágnám a fejét :) halál komolyan. megölném. pedig nekem kötél idegeim vannak ami elhihetitek elég nagy átok. na szóval lépj ki szépen és hagyd békén ha nem vagy 10 éves kislány aki ettől érzi magát menőnek. amúgy ha veled csinálná akkor te se örülnél gondolom
4/4 anonim válasza:
meg egyáltalán ha ott vagytok egymásnál miért a k*rva fészbúkor kell nyomni? inkább csinálnátok valami értelmes dolgot -.- gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!