Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez igaz? (többi lent)

Ez igaz? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az élet egy nagy versenypálya amin körbe-körbe járunk,néhol falakba ütközünk és nem tudjuk mikor jön el a vég.
2009. aug. 20. 18:36
 1/4 anonim ***** válasza:
nemtudom, de rohadt jó :)
2009. aug. 20. 18:50
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszik, mégis kivel versenyzek? a többi emberrel? Sztem ez nem mindenre vonatkozik, ezért nem vcalamu...ii bocs sietek
2009. szept. 6. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Sztem nem igaz, és nekem sem teccik. Mert nemcsupán verseny az élet (elég kevesen lennének akkor márcsak...), és nem, nem körbe-körbe járunk, mert akkor mégis miért lenne vége? Kis logika...meg sztem am is előre vagy hátra lehet haladni, de ugyanazon az úton (körbe) nem. És de . azért sejtésünk van hogy mikor jön e l a vég. :)

Shk.

2009. szept. 6. 18:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten viszont mégiscsak igaz. Hiszen gondolj egy irodai akta kukac vagy, minden napod ugyan olyan: hatkor kelsz, megeteted a macskád, megiszod a kávét aztán munka és pontosan 11-kor már ágyban is vagy. Ha valakinek nagyon menetrend szerű az élete, akkor az szinte egy örökké valóságnak tűnik és ez a kör.

És igenis sajnos igaz, hogy az emberek egymással versenyeznek(aki nem ezt mondja, sajnos hazudik), hiszen mindenki jobb akar lenni a másiknál, mindenkinek a magasabb pozició kell.

Falakba pedig akarva, akaratlanul ütközünk. Kudarcok folyamatosan érnek minket az élet során, de ezeken túl kell lenni, tanulni kell belőlük és elkezdeni egy "újabb kört".

2009. szept. 6. 19:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!