Ez igaz? (többi lent)
Sztem nem igaz, és nekem sem teccik. Mert nemcsupán verseny az élet (elég kevesen lennének akkor márcsak...), és nem, nem körbe-körbe járunk, mert akkor mégis miért lenne vége? Kis logika...meg sztem am is előre vagy hátra lehet haladni, de ugyanazon az úton (körbe) nem. És de . azért sejtésünk van hogy mikor jön e l a vég. :)
Shk.
Valamilyen szinten viszont mégiscsak igaz. Hiszen gondolj egy irodai akta kukac vagy, minden napod ugyan olyan: hatkor kelsz, megeteted a macskád, megiszod a kávét aztán munka és pontosan 11-kor már ágyban is vagy. Ha valakinek nagyon menetrend szerű az élete, akkor az szinte egy örökké valóságnak tűnik és ez a kör.
És igenis sajnos igaz, hogy az emberek egymással versenyeznek(aki nem ezt mondja, sajnos hazudik), hiszen mindenki jobb akar lenni a másiknál, mindenkinek a magasabb pozició kell.
Falakba pedig akarva, akaratlanul ütközünk. Kudarcok folyamatosan érnek minket az élet során, de ezeken túl kell lenni, tanulni kell belőlük és elkezdeni egy "újabb kört".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!