Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A barátnőmnek még mindig...

A barátnőmnek még mindig nincs fiúja, pedig már 16 éves, szerintetek hogy csinálja?

Figyelt kérdés
Elég szép lány, az alakja is tökéletes, okos, kedves, értelmes, segítőkész, határozott, talpraesett, megbízható, imádni való egy lány!
2012. dec. 9. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert van esze és nem tud mit kezdeni a saját kis bugris korosztályával.

Mellesleg miért kell erőltetni? Valaki sokkal később kezdi. 16 évesen még nem gáz.

2012. dec. 9. 13:06
 2/6 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval..És honnan veszed hogy kell neki vagy akar..?!?
2012. dec. 9. 13:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"okos, értelmes"

Itt a válasz.

2012. dec. 9. 13:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Jó emberismerő és elküldi a f@szba azokat akik csak meg akarják kettyinteni.
2012. dec. 9. 15:40
 5/6 Tímea97 válasza:

Noss én 15-éves vagyok !!!Januárba 16

cseppet sem érzem magam rondának,de nekem sincs pasim

és nem is volt csak plátói,de nem azért mert nincs jelentkező rá ,csak nem érzem ennek még szükségét!!

Középsulin a tanulás az ami leköti 100%-ig a figyelmem

és a kortársaimban nem a férfit hanem pattanásos hormonoktól túltengő gyakorolni akaró fiúkat.Hát én meg nem adom meg azt az örömöt ,hogy kihasználjanak!

A legfontosabb ,hogy sínen legyen maximálisan a tudásom mert orvosira akarok menni.Nem kötelező érvényű pasizni ,alkoholizálni,cigizni,drogozni csak azért mert mások ezt teszik . Inkább vagyok szűz bátran felvállalva ,mint mások cédája ,később pedig lerobbant,széthasznált sexgép .

Szerintem a barátnőd is így van ezzel!!!!Igaza van .

A k...kon gyakorolnak az eszesekkel ,családot alapítanak. Ennyi!!!

2012. dec. 15. 00:06
 6/6 anonim ***** válasza:
okos, értelmes: magában foglalja, hogy nem csak ezen jár az esze. Amúgy ráér, 16 évesen? minek? Ráér. Ha 5 év múlva kezd el pasizni, még az sem késő. De komolyan.
2013. máj. 17. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!